Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ayerbe presenta la nueva línea de producto ‘Jardinería y Agrícola’

Ayerbe presenta la nova línia de producte 'Jardineria i Agrícola'

15/01/2010

15 gener 2010

El fabricant de grups electrògens Ayerbe Industrial de Motors, SA està presentant al mercat de Ferreteria-Subministrament Industrial una nova línia de producte de maquinària motoritzada per als sectors de jardineria i agrícola.
En el primer semestre del passat any Ayerbe va realitzar un estudi de mercat que va servir de base per iniciar el desenvolupament d'una gamma, en principi talla, amb projecció d'anar incorporant noves màquines en fases posteriors. El sondeig d'aquesta maquinària va reflectir una tendència de compra ascendent a nivell general així com un excés d'oferta de producte amb baixa qualitat especialment en la gran distribució, per contra el sector tradicional es mostrava conscienciat amb la qualitat i el servei postvenda tenint molt en compte la marcada estacionalidad del producte.
Imagen
L'experiència d'aquest fabricant de grups electrògens en motors i el prestigi de la marca Ayerbe han condicionat a que tota la maquinària vagi proveïda de motorització d'alta qualitat centrant-se essencialment a Honda, Kiotsu i Kawasaki. Les motobombes, motoserres, desbrossadores, motoaixades, motocultors, biotrituradores i fumigadores de carretó componen la nova línia de producte Ayerbe. Especial atenció s'ha prestat a les motobombes, incorporant 11 models que units als que ja existien completen una gamma que cobreix gairebé totes les necessitats del mercat agrícola-jardiner.

Empreses o entitats relacionades

Ayerbe Industrial de Motores, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

  • Newsletter Ferretería

    24/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobrico

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis