Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los máximos responsables de Hubo y Bricorama, en el XIII Congreso AECOC de Ferretería y Bricolaje

Els màxims responsables de haver i Bricorama, al XIII Congrés AECOC de Ferreteria i Bricolatge

13/01/2010

13 gener 2010

El director general de l'ensenya belga va haver, Edwin Van Osta, i el director general del Grup Bricorama, Erik Haegeman, han confirmat la seva participació en el pròxim Congrés AECOC de Ferreteria i Bricolatge, que tindrà lloc els dies 3 i 4 de febrer a Madrid . Tots dos directius oferiran als assistents les claus que han fet de les seves companyies un referent d'èxit per a aquest sector professional, a nivell internacional. Un bloc temàtic, eminentment pràctic, que permetrà a les empreses extrapolar les experiències que puguin contribuir al seu propi creixement.

I és que en la seva tretzena edició, el Punt de Trobada de referència per al sector de Ferreteria i Bricolatge a casa nostra oferirà, més que mai, continguts de màxima utilitat per afrontar amb èxit l'actual conjuntura i recuperar com més aviat el camí del creixement .

Així, el programa abordarà qüestions com les estratègies de gestió de preus, el finançament, la formació i reconversió de les xarxes de vendes, la innovació i la gestió del negoci post crisi, analitzant les lliçons apreses en els últims mesos i els principals factors a millorar.

Per a això, comptarà amb destacats professionals en aquests àmbits, com són el soci directiu de The Pricing Company, Jasper Tingues Brink, el professor de l'IESE i director de FINAVES (Finançament de Noves Aventures Empresarials), Alberto Fernández Terricabras, el directiu de Caja Madrid , Jesús Fernández Carrasco, el director de Producte Eina de Leroy Merlin, Armando Oriola, el directiu de Fagor, Miguel Ángel Navas i el gerent de Cañas i Gómez, José Guillermo Cañas Fontán.

Com és habitual, el Congrés AECOC de Ferreteria i Bricolatge procura mantenir-se molt a prop del consumidor i de l'entorn en què es mou, analitzant el seu comportament i tendències, i la seva evolució any rere any. En aquesta ocasió cobra especial rellevància l'actual conjuntura econòmica i les seves perspectives de futur, de manera que el Congrés s'obrirà amb la participació del prestigiós economista Juergen B. Donges, catedràtic emèrit de Ciències Econòmiques i exdirector de l'Institut de Política Econòmica de la Universitat de Colònia.

La seva visió es completarà amb una anàlisi del mercat europeu de Ferreteria i Bricolatge de la mà del president de l'associació de fabricants europea FEDIYMA, Reinhard Wolf.

Per la seva banda, l'encarregada d'analitzar les principals tendències i canvis en el comportament del consumidor serà la sòcia directora de la consultora Luxury Advise, Susana Campuzano.

El Punt de Trobada, al qual ja s'han inscrit un centenar de professionals de les més importants companyies fabricants i distribuïdores de Ferreteria i Bricolatge del nostre país es tancarà amb una anàlisi del mercat laboral actual i el lideratge estratègic, de la mà del gerent de valls 1900, Ricard Puigoriol, i del director de Recursos Humans de Brico Depot Espanya, Albert Aranda.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis