Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Diez marcas punteras se asocian por la innovación y la calidad

Deu marques punteres s'associen per la innovació i la qualitat

17/12/2009

17 desembre 2009

El passat 26 de novembre es va constituir a Madrid l'Associació de Fabricants de marques Líders de Ferreteria, Subministraments, Bricolatge i Construcció per la Innovació i la Qualitat, associació sense ànim de lucre que pretén promoure la innovació com a desenvolupament de qualitat i generadora de valor per tota la cadena de subministrament.

L'Associació, oberta a totes les empreses que comparteixin els objectius i finalitats d'aquesta, ha estat fundada per deu marques punteres en els seus diferents àmbits d'actuació. Per ordre alfabètic són: Aghasa Turisme, Rodes Alex, Prestatgeries Simó, Gala Gar, Juba, Krafft, Panter, Pferd Cavallet, Rombull Ronets i Worx.

Entre els fins que li donen sentit destaquen els que promouen la innovació i la qualitat com a generadors de valor afegit i la defensa de la propietat industrial, el foment de les relacions amb la distribució i la utilització de la Tecnologia de la Informació com a forma d'optimitzar la comunicació entre els operadors de la cadena de valor; promoure la formació tècnica i empresarial dels agents i treballadors del sector i combatre les pràctiques industrials i comercials deslleials.

La Junta Directiva de l'entitat està formada per:

President: Ignacio González, de Pferde Caballito
Vicepresidenta primera: Rocío Pajares, de Panter
Vicepresident segon i portaveu: Darío Alonso, de Aghasa Turisme
Secretari: Ibán Moreno, de Prestatgeries Simón
Tresorer: Darío José Alonso, de Worx
Vocal: Luis Gardeta, de Gala Gar
Vocal: Juan Pedro Barrios, de Juba
Vocal: Jesús Etxebeste, de Krafft
Vocal: Jaume Asens de Rodes Alex
Vocal: Vicente Pajares, de Rombull Ronets

Fins

  1. Promoure i defensar els legítims interessos comuns dels seus associats, en l'àmbit comercial i industrial, actuant per a això davant qualsevol persona física o jurídica, associació, institució pública o privada, nacional i internacional, inclosa l'Administració Pública.
  2. Promoure la innovació com a desenvolupament de qualitat i generadora de valor.
  3. Promoure el desenvolupament de la defensa de la propietat industrial.
  4. Promoure els productes dels associats.
  5. Fomentar les relacions amb la Distribució.
  6. Mantenir contactes i relacions amb associacions similars d'altres països.
  7. Desenvolupar eines de màrqueting i gestió que permetin promocionar la qualitat dels productes dels membres.
  8. Fomentar la utilització de la Tecnologia de la informació en nom de l'optimització de la comunicació entre els operadors de la cadena de subministrament.
  9. Promoure la formació tècnica i empresarial dels agents i treballadors del sector.
  10. Aportar al sector actuacions que apostin per la innovació, la qualitat i el valor afegit.
  11. Combatre les pràctiques industrials i comercials deslleials.
  12. Suprimir per tots els mitjans legals al seu abast, la pràctica d'intrusisme professional, i la competència il·lícita en qualsevol de les seves formes.
  13. Emprendre totes les accions Siguin necessàries perquè, en col·laboració amb les organitzacions de producció, distribució i consum, s'estudiï, promogui i realitzi tot el que en matèria econòmica, social, tècnica, científica, jurídica i fiscal i en els aspectes material i moral, pugui ser útil als seus membres en general, així com contribuir a l'expansió i prosperitat de l'economia nacional.
  14. Assessorar i col·laborar amb els centres i organismes particulars o de l'Administració en tots els problemes que es relacions amb l'activitat dels seus membres.
  15. Vetllar pel prestigi professional dels empresaris del sector, defensant la seva dignitat i cuidant la seva imatge davant l'opinió pública.

Empreses o entitats relacionades

Juba Personal Protective Equipment, S.L.
Pferd-Rüggeberg, S.A.
Ruedas Alex, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis