Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ExpoCecofersa cierra sus puertas con menos stands pero buenos negocios
22 empreses van presentar els seus productes més innovadors

ExpoCecofersa tanca les portes amb menys estands però bons negocis

Teresa del Hoyo09/10/2009

9 octubre 2009

A falta de les últimes dades que ens faciliti l'organització, la fira presencial ExpoCecofersa ha tancat les portes el 7 d'octubre a Ifema, Madrid, amb menys estands però bons negocis segons proveïdors i associats de Cecofersa consultats.
En resum, la direcció de Cecofersa està conforme amb els resultats obtinguts ja que ha tornat a facilitar la trobada en aquesta convocatòria presencial entre els associats a la central de compres, i especialment les recents incorporacions d'associats de Portugal, i els seus proveïdors, aquest últim , un licient important per a aquells que no disposen de delegació o xarxa comercial al país veí.
L'última edició de Cecofersa ha estat, una vegada més, punt de trobada professional entre els associats a la central de compres...
L'última edició de Cecofersa ha estat, una vegada més, punt de trobada professional entre els associats a la central de compres, destacant especialment les recents incorporacions de Portugal i els seus proveïdors.

I com a exemple de les paraules de Balbino Menéndez, gerent de Cecofersa, "innovació garanteix supervivència", ExpoCecofersa presentar dues novetats, el I Premi Especial Innovació i una important taula rodona sobre on som i què hem de fer davant l'actual situació econòmica.

22 productes van presentar altres tantes empreses al I Premi Especial Innovació convocat per ExpoCecofersa 2009 que, juntament amb una concorreguda taula rodona sobre l'actual situació del sector de la ferreteria i el bricolatge, van ser les principals novetats d'aquesta tradicional exposició.

Tots van ser guanyadors, però el que es va portar la major part de les votacions dels associats de Cecofersa va ser el detector D detecten 150 Professional Bosch, el segon més votat el calçat B618 S1P de Fegemu i el tercer el seient ergonòmic SR-1 de Rubi.

Tots els components de la taula van coincidir en una idea...
Tots els components de la taula van coincidir en una idea: la fórmula per sortir reforçats de la crisi passa per combinar innovació amb imaginació, diversificació i desenvolupament de nous productes, col·laboració proveïdor-distribuïdor i il·lusió.

Segons paraules de Balbino Menéndez "la idea no és altra que potenciar i incentivar entre els nostres proveïdors la tecnologia, la seguretat i respecte al medi ambient". Per a ell, els conceptes innovació, imaginació, diversificació i desenvolupament de nous productes, col·laboració proveïdor-distribuïdor i il·lusió són les fórmules per sortir reforçats d'aquesta crisi, "que no serà passatgera. Durarà més del que ens diuen els polítics ", segons van coincidir tots els components de la taula: Juli Santa Eugènia, gerent de Cafer, Carlos Pujana, director general d'Izar Cooting Tools, José Antonio Erdozia, director general d'Bellota Eines, Jon Goikoetxea director comercial i màrqueting Iberia de TESA, Jose Pablo Molina, responsable de Compres de NSV, i Salvador de Toro, gerent de Unamacor.

Les 22 innovacions (per ordre alfabètic)
Alicante entallaje multicrimp amb carregador Knipex
Seient ergonòmic SR-1 Rubi
Bomba de comprovació elèctrica RP Pro III Rottenberg
Broca ref.1054 per hardox Izar
Calçat B618 S 1P Fegemu Tools
Cadenat Hèrcules a color Ifam
Casc d'obra Baseball Diamont 5 Delta Plus
Pany multipunt automàtica Tab3 TESA
Detector D detecten 150 Professional Bosch
Esmalt antioxidant Xtrem forja Xylacel
Guant Agility Juba
Clau per a tubs Mastergrip Ega Màster
Magic Oil CRC
Mànega Reg anti-sorolls Acua Fitt
Mordassa premi hidràulic 503-H Urko
Pantalla soldadura Fox Solter
Pistola 3300 Pro Sagola
Punta de cut SPAX (ABC)
Podadora a dues mans Powerstep Fiskars
Trepant tornavís a bateria DS14 DBL Hitachi
Trepant combinat DCD925L2 Dewalt
Taller mòbil metàl·lic Fat Max Stanley

D'altra banda, els assistents van poder veure una 'implantació tipus' del mobiliari per als punts de venda Ceco Shop, així com sol·licitar cites per informar-se sobre la situació de la cadena de vendes, que en breu inaugurarà un nou establiment a Madrid.

I, com ja es va informar en 2008, la propera edició en 2010 tornarà a ser virtual, per donar pas en 2011 de nou a una altra edició presencial.

Eladio González, de Urko (Okama Hnos) lliurament a l'associat Marcial Roncero un premi a la fidelitat...
Eladio González, de Urko (Okama Hnos) lliurament a l'associat Marcial Roncero un premi a la fidelitat, materialitzat en un cap de setmana a Sant Sebastià.

Empreses o entitats relacionades

Cecofersa - Central de Compras y Servicios Profesionales, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis