Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El XI Congreso Aecoc de Frutas y Hortalizas contará la presencia del ex-vicepresidente de Wal Mart, Don Soderquist

El XI Congrés Aecoc de Fruites i Hortalisses comptarà la presència de l'ex-vicepresident de Wal Mart, Don Soderquist

12/06/2009

12 juny 2009

Prop de 250 responsables de les principals empreses del sector hortofructícola del nostre país es donaran cita la setmana que ve a València en el XI Congrés Aecoc de Fruites i Hortalisses. El 'Punt de Trobada', que tindrà lloc els dies 18 i 19 de juny a la Fira de València, serà inaugurat per la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, Martina Hernández. En aquesta ocasió, el congrés analitzarà l'impacte que l'actual conjuntura econòmica està tenint sobre les companyies de fruites i hortalisses del nostre país, així com la realitat, tendències i noves oportunitats que ajudin a les empreses a afrontar amb èxit l'actual situació.

El 'Punt de Trobada' comptarà amb l'excepcional participació de l'ex vicepresident de Wal Mart, la major companyia de distribució d'arreu del món, Don Soderquist. Coautor del llibre 'L'estil Wal Mart', va ser el col·laborador més pròxim de Sam Walton-fundador del líder mundial de la distribució-i un dels impulsors de la "cultura Wal Mart", una fórmula senzilla que ha portat a la companyia a el més alt de la distribució mundial.

La presència a València de Don Soderquist permetrà als assistents conèixer les claus de l'èxit d'un autèntic tità de la distribució minorista, una companyia amb més de dos milions de treballadors, al voltant de 7.800 punts de venda en 16 països i més de 100 milions de clients l'any, així com descobrir la particular visió d'aquest directiu sobre el panorama de la distribució espanyola.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis