Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rapid-Ras, novedad de Rapid Doors en Construmat

Rapid-Ras, novetat de Rapid Doors a Construmat

20/05/2009

20 maig 2009

Rapid Doors va participar en la passada edició del Saló Internacional de la Construcció - Construmat-on va presentar les seves dues novetats més interessants per al sector.

La primera d'elles és el sistema Rapid-Ras per a portes, amb obertura cap a dins o cap a fora i que queden enrasades amb el revestiment que es faci a la paret, fabricant les portes a joc amb el revestiment. Així es veu una continuïtat a tot el llarg del passadís.

Estand de Rapid Doors a Construmat, amb l'equip de vendes de l'empresa
Estand de Rapid Doors a Construmat, amb l'equip de vendes de l'empresa.

La segona novetat presentada va ser el sistema de fusteria interior amb cèrcols d'alumini i d'acer inoxidable, per a la renovació de portes en edificis públics: hospitals, geriàtrics, escoles, etc., Sense necessitat d'obra i sense haver de tancar a l'ús les zones on es van a canviar les portes, ja que tot el sistema està previst per llevant els tapajunts i cèrcols de les portes. Sense necessitat de res més, es posa el conjunt Rapid-Doors de cèrcol i porta, que prèviament s'haurà fabricat a les mesures adequades per al seu canvi.

Cal recordar que Rapid Doors ha desenvolupat un sistema de fusteria interior amb cèrcols de metàl·lics en tres qualitats: acer recoberts en vinil (300 colors), acer inoxidable i alumini extrusionat amb portes tècniques, en acabats d'estratificats d'alta pressió en diferents gruixos per a obres públiques: hospitals, escoles, poliesportius, geriàtrics, etc.

També, i com a complement d'aquest tipus d'obres d'ús intens, té desenvolupat un sistema de cabines per a lavabos en diferents models, destacant per la seva duresa i antivandalisme les cabines en acer inoxidable.

Empreses o entitats relacionades

Rapid Doors, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades