Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Javier Herrera, director de Marketing de Cecofersa
"La fira ens ha de servir a tots per motoritzar l'optimisme"

Entrevista a Javier Herrera, director de Màrqueting de Cecofersa

Redacció Interempreses07/04/2009

7 abril 2009

Javier Herrera, director de Màrqueting de Cecofersa, explica a Interempreses Ferreteria, Bricolatge i Subministrament Industrial seu balanç sobre la seva participació en Ferroforma.

Quin és l'objectiu de la presència de Cecofersa a Ferroforma?

Estem a la fira al servei dels nostres 117 associats que tenen cobertura a Espanya ia Portugal, a més de voler tenir presència a nivell internacional mitjançant el grup Eurocraft, al qual pertecenemos. L'objectiu de ser aquí és oferir a l'estand una breu imatge del desenvolupament de la nostra cadena de vendes Ceco Shop, ja que anem a començar el desenvolupament de la nostra xarxa de vendes franquiciada. Ceco Shop és una oportunitat per als nostres associats on els ajudem a vendre. En aquest sentit creiem que és una oportunitat molt interessant per a ells. Per resumir el concepte de Ceco Shop, és una cadena de vendes en la qual Cecofersa, a través d'una organització centralitzada, posa a disposició del nostre associat recursos de màrqueting, recursos d'imaginació, recursos de publicitat, de promoció, recursos financers o de suport financer i una infinitat de serveis que a través dels professionals de la nostra central de compres pot servir perfectament a la societat o per desenvolupar una forma de vendre molt específica.

Javier Herrera, director de Màrqueting de Cecofersa
Javier Herrera, director de Màrqueting de Cecofersa.

Feu un breu balanç sobre la fira ...

Jo crec que la fira està cobrint amb escreix les expectatives i, d'altra banda, crec que la fira ens ha de servir a tots per motoritzar una mica l'optimisme en un moment en què hem de pensar que les coses a poc a poc aniran remuntant.

Estand de Cecofersa en Ferroforma
Estand de Cecofersa en Ferroforma.

Empreses o entitats relacionades

Cecofersa - Central de Compras y Servicios Profesionales, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis