Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Solís presenta la nueva cisterna mixta hidrostática
Opcionalment pot incorporar un servei per a la utilització d'un martell oleohidràulic

Solís presenta la nova cisterna mixta hidrostàtica

Redacció Interempreses01/04/2009

1 abril 2009

La cisterna mixta hidrostàtica 8500L (5000-2500-970) de Solís , Indústries del Cautxú, SL , està dissenyada per a l'execució de treballs d'emmagatzematge, transport i reg amb emulsió bituminosa, constituint en aquesta funció una màquina ideal com a complement a tot equip per estès asfàltic. També pot realitzar funcions d'emmagatzematge, transport i subministrament d'aigua o d'additius. Com totes les cisternes Solís, compta amb la certificació CE.

El conjunt de la màquina s'integra en un primer cos amb dos tancs (emulsió, de 5.000 litres, i aigua, de 2.500 litres), i un segon cos desmuntable que conforma el tanc d'additiu (970 litres), a més de la corresponent plataforma que constitueix el conjunt de mecanismes per accionar els diferents serveis. El xassís que sustenta aquest conjunt és de configuració monoblock, amb tres bressols de suport i plataforma per a ubicació de mecanismes, construït en xapa d'acer de carboni de 5 mm.

Característiques del tanc d'emulsió

El tanc d'emulsió, circuit i accessoris es troba situat a la part posterior de la cisterna, segons el sentit de l'avanç de la marxa. Està elaborada en xapa d'acer de carboni, qualitat S235J2G4 o similar, de 4 mm de gruix i fons bombats del mateix material de 5 mm de gruix. La secció d'aquest tanc, així com la del conjunt de la cisterna, és de forma líptica, calculada per obtenir la màxima capacitat dins d'aquesta configuració i dimensions exteriors. L'accés a aquest tanc es realitza per la part superior de la cisterna, mitjançant una boca d'home, amb frontisses i respirador. La zona d'accés a aquesta boca compta amb dos sobreeixidors d'una polzada i mitja.

El sistema d'escalfament està constituït per una conducció de tub de 6 polzades, 168 mm de diàmetre DIN 2448, un cremador, un compressor monocilíndric de 65 litres per minut per a subministrament d'aire al cremador, accionat mitjançant motor oleohidràulic, així com un dipòsit auxiliar per a proveïment del consum propi, de 50 litres de capacitat. La sortida de gasos es produeix a través d'una xemeneia elevada.

Les conduccions del tanc d'emulsió compten amb un orifici inferior de neteja de 3 polzades, un orifici d'aspiració de producte cap a la bomba d'emulsió i una entrada superior per realitzar la recirculació del producte. El circuit d'emulsió compta amb un dispositiu per facilitar la seva neteja diària. Per efectuar el reg manual, es dota a aquest circuit amb una mànega suficient (6 metres de longitud), una canya de reg i polvoritzador del producte. A més la cisterna munta una bomba d'emulsió d'engranatges de fins a 250 litres per minut, accionada mitjançant motor oleohidràulic, amb escalfament per mitjà dels gasos d'escapament del motor, i fàcil neteja per mitjà de gasoil. Aquesta bomba assegura els serveis de subministrament d'emulsió, recirculant a tanc i càrrega del tanc.

El tanc disposa també d'un termòmetre de 0 a 120 ° C per a mesurament de la temperatura interior del tanc.

Realitzant la funció de reg amb emulsió bituminosa, la nova cisterna és ideal com a complement a tot equip per estès asfàltic...
Realitzant la funció de reg amb emulsió bituminosa, la nova cisterna és ideal com a complement a tot equip per estès asfàltic.

Els tancs d'aigua i d'additius

El tanc de l'aigua està situat en una posició intermèdia del conjunt de la cisterna i presenta unes característiques similars a les del tanc d'additius, exceptuant la seva capacitat, que en aquest cas és de 2.500 litres. Aquest tanc té fons davanter bombat, de 5 mm de gruix i fons posterior amb càmera per aïllar el tanc d'emulsió. Disposa d'una boca d'home igual a la del tanc d'emulsió, sobreeixidor i boca de sortida per a neteja de 2 polzades. Aquest circuit incorpora bomba d'aigua centrífuga d'aspiració automàtica, proveïda de dispositiu d'autocebado, capaç d'impulsar un cabal de 134 litres per minut. El seu moviment s'efectua a través d'un motor oleohidràulic d'1 CV.

Per la seva banda, el tanc per additius està ideat per al transport de diferents additius que puguin ser d'utilitat en una obra. És de configuració desmuntable, per mitjà de 4 tancaments que el s'adossen al tanc d'aigua. Quant a les seves característiques constructives, es pot dir que són pràcticament similars a les dels dos anteriors, comptant en aquest cas amb una sortida per a la neteja de 1 polzada i una boca de càrrega i descàrrega mitjançant bomba elèctrica. El dipòsit d'additius disposes d'una bomba elèctrica autoaspirant fins a 2,5 metres de profunditat i impulsió fins a 9 metres, amb un cabal de 40 litres per minut a 2.500 revolucions per minut. Aquesta bomba està equipada amb una mànega i una aixeta-pistola per transvasament de fluids.

La cisterna mixta hidrostàtica 8500L està dissenyada per a l'execució de treballs d'emmagatzematge, transport i reg amb emulsió bituminosa, aigua o additius

Acabat i pintura

Totes les cisternes Solís passen, un cop acabades, per una prova d'estanquitat, segons especificacions del procediment intern de qualitat de la marca.

De la mateixa manera, les cisternes reben, al final del procés de fabricació, una capa d'imprimació antioxidant sobre la qual s'aplicaran els colors definitius d'acabat (xassís en color negre i tancs en el color sol·licitat pel client).

Elements auxiliars

El motor dièsel de 12 CV, ubicat a la plataforma de mecanismes, és de la marca Lamborghini. Es tracta d'un motor de 4 temps refrigerat per aire, alimentat per un sistema d'injecció directa i 567 centímetres cúbics de cilindrada. Disposa d'arrencada elèctric i dipòsit de combustible independent de 8 litres. Aquest motor acciona les bombes i motors oleohidràulics que presten els diferents serveis de la cisterna, presentant un gran fiabilitat contrastada amb molts anys de servei.

Opcionalment s'ofereix la possibilitat d'equipar la cisterna amb una connexió oleohidràulica per al servei d'un martell oleohidràulic lleuger, indicat per a treballs d'obertura de rases, talls, trepant, etc.

El dipòsit oleohidràulic té una capacitat aproximada de 100 litres i està dotat de nivell, filtre i tap d'ompliment estanc, així com a sortida de buidatge i neteja. Subministra oli a la totalitat del circuit oleohidràulic.

L'equip disposa també d'una bateria de 24 V, 45 A, per al subministrament de corrent al motor dièsel que compta amb sistema d'arrencada elèctric.
Així mateix, per l'accionament de la totalitat de les bombes i motors de la cisterna, aquesta s'equipa amb distribuïdors oleohidràulics.

Altres elements auxiliars a destacar són: l'escala d'accés, element indispensable per accedir a la part superior de la cisterna on se situen les boques d'home, el capó, fabricat en xapa i que permet cobrir en la seva totalitat la plataforma de mecanismes, procurant així la protecció dels diferents elements enfront de les condicions meteorològiques desfavorables, i les 4 orelles, dissenyades per facilitar les operacions de càrrega i descàrrega del conjunt en buit per mitjà de grua.

Empreses o entitats relacionades

Solís Industrias del Caucho, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraTaiwan External Trade Development Council TAITRAEurobrico

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis