Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SSV acude a Construmat con sus novedades en vidrio: Sselective y Duchoglass
Pavelló 2, estand F619

SSV va a Construmat amb les seves novetats en vidre: Sselective i Duchoglass

Redacció Interempreses25/03/2009

25 març 2009

El grup SSV, Solucions en vidre, assisteix al Saló Internacional de la Construcció amb novetats importants, entre les quals destaquen el vidre d'aïllament tèrmic multifunció Sselective, que combina el control solar i la baixa emissivitat, i Duchoglass, l'aposta de la companyia per l'equipament per a bany i dutxa.

SSV és un grup d'empreses a l'avantguarda del desenvolupament de productes de vidre que garanteix les millors solucions per a les necessitats de cada sector i es compromet amb l'estalvi d'energia i conservació del medi ambient.

Sselective procura un millor aïllament energètic, tant en frigories com en calories, reduint notablement el consum i cost en climatització...
Sselective procura un millor aïllament energètic, tant en frigories com en calories, reduint notablement el consum i cost en climatització.

Vidre d'aïllament tèrmic multifunció Sselective

Els edificis residencials i no residencials que consumeixen més energia de la necessària per mantenir climatizado seu interior són una important font d'emissions innecessàries de CO2. La Unió Europea determina que un ús més freqüent del vidre selectiu en aquest tipus d'edificis podria evitar, per al'any 2020, entre 15 i 85 milions de tones anuals de CO 2 (depenent de la instal lació i l'ús dels sistemes d'aire condicionat en l'UE a partir d'ara i fins a la data esmentada). La tecnologia del vidre existeix i ja està a la seva disposició. Els estalvis energètics que es poden obtenir instal superen àmpliament la diferència d'inversió sobre el vidre aïllant estàndard.

Fins ara només hi havia dos tipus de vidres que milloraven l'aïllament tèrmic per a aplicacions en arquitectura: el vidre de control solar i el baix emissiu. Sselective de SSV és el resultat de la suma de les dues propietats. Arquitectes i propietaris trien habitualment vidres que puguin oferir una molt alta transmissió lluminosa i molt natural al costat d'una garantia d'estalvi energètic ia una eficaç protecció solar. El vidre amb capa Sselective combina tots aquests requisits. Gràcies a la seva alta transmissió de la llum solar, aquest vidre amb capa multifuncional redueix la necessitat d'il luminació artificial i contribueix d'aquesta manera a una atmosfera sana de vida i treball. A més, la seva alta selectivitat ofereix un bon control solar i un excel lent aïllament tèrmic. Així mateix, el seu gran poder de maniobra ho fa perfectament adaptable a tot tipus de tancaments i finestres.

El gran poder de maniobra de Sselective ho fa perfectament adaptable a tot tipus de tancaments i finestres
El gran poder de maniobra de Sselective ho fa perfectament adaptable a tot tipus de tancaments i finestres.

Duchoglass, mampares de bany i dutxa

Les mampares de bany Duchoglass es fabriquen amb vidre laminat, ja que resulta el més adequat per a aquest tipus d'instal • lacions per les seves especials característiques de seguretat. Aquest eficaç sistema fa que, en cas de trencament, els fragments del vidre es quedin adherits a la làmina interna, sense desprendre's de l'estructura, evitant així qualsevol dany personal.

Aquest vidre conserva també un excel lent grau de transparència, igual que el vidre temperat. El factor estalvi també ho fa aconsellable per al seu muntatge en banys i dutxes, ja que per la seva solidesa i seguretat resultarà més econòmic que un altre tipus d'instal.

Duchoglass permet personalitzar al gust de l'usuari el bany gràcies a les múltiples possibilitats de la decoració a l'àcid en el vidre...
Duchoglass permet personalitzar al gust de l'usuari el bany gràcies a les múltiples possibilitats de la decoració a l'àcid en el vidre.

Aquest sistema permet personalitzar al gust de l'usuari el bany gràcies a les múltiples possibilitats de la decoració a l'àcid en el vidre, i també per la seva facilitat de muntatge, que inclou peces especialment dissenyades per a una fàcil instal lació i anivellament de tot el conjunt.

Cal destacar que SSV ofereix uns terminis de lliurament realment curts, ja que el seu servei de fabricació a mida, subministrarà en pocs dies les peces de vidre necessàries, amb els corresponents forats fets, així com les peces de muntatge necessàries per completar la instal lació.

Duchoglass està fabricat en vidre laminat, que conserva un excel lent grau de transparència, igual que el vidre temperat...
Duchoglass està fabricat en vidre laminat, que conserva un excel lent grau de transparència, igual que el vidre temperat.

Empreses o entitats relacionades

SSV. Soluciones en Vidrio

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades