Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc ofrece dos cursos de formación para implantar el chip de radiofrecuencia

Aecoc ofereix dos cursos de formació per a implantar el xip de radiofreqüència

17/03/2009

17 març 2009

Aecoc , l'Associació de Fabricants i Distribuïdors que agrupa més de 24.000 companyies, estrena aquest mes el seu pla de formació anual centrat en la tecnologia d'Identificació per Radiofreqüència (RFID), amb el qual pretén apropar a les companyies espanyoles els avantatges i procediments a seguir en aquest àmbit.

El xip de radiofreqüència EPC, que Aecoc impulsa a Espanya, està cridat a ser el relleu generacional del codi de barres, de manera que suposarà una autèntica revolució tant en els processos empresarials com en els punts de venda i fins i tot a les llars.

L'Associació de Fabricants i Distribuïdors ha posat en marxa dos cursos formatius amb els que pretén ajudar les empreses espanyoles a conèixer i implantar aquesta tecnologia en els seus processos.

El primer dels cursos, 'Claus per a realitzar una implantació EPC / RFID i obtenir el màxim benefici', oferirà dues sessions a Madrid els pròxims dies 31 de març i 24 de novembre, i dos més a Barcelona els dies 1 d'abril i 26 de novembre-.

Aquest primer curs es complementa amb un altre de caràcter més pràctic. Conjuntament amb la companyia especialitzada en RFID Saident, Aecoc ofereix el curs de 'Tècnic avançat', en el qual els assistents podran descobrir el comportament d'aquesta tecnologia en entorns reals.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis