Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Metalúrgica Cerrajera de Mondragón en Ferroforma / Bricoforma 2009

Metalúrgica Cerrajera de Mondragón en Ferroforma / Bricoforma 2009

02/03/2009

2 març 2009

Al pavelló 1, estand F31-G32, MCM presenta novetats tant en l'àmbit del pany electrònica, gràcies al nou sistema de control d'accessos ST40, com en l'àmbit del pany mecànica gràcies al llançament de la Pany Tribulones, una nova pany d'alta seguretat d'entrada de 70 mm.

Pel que fa al seu nou sistema de Control d'Accessos ST 40 està basat en una nova pany electrònic per proximitat, que constitueix el veritable 'cor' del sistema de control d'accessos. El sistema permet organitzar i controlar una instal lació restringint o permetent accessos, registrant moviments, delimitant àrees, establint zones horàries, etc. Aquest sistema és vàlid per a qualsevol instal lació o edifici que requereixi un control d'accessos, independentment que sigui de molt trànsit (residències, hospitals, aeroports ...) o de trànsit moderat (oficines, edificis privats ...). El sistema de funcionament del pany es basa en la moderna tecnologia RFID (identificació de ràdio freqüència). Les portes s'obren sense contacte, simplement, presentant la clau electrònica o targeta a l'antena de lectura. La comunicació entre la clau i el pany envia informació al sistema sense necessitat de complexos cablejats.

Imagen
Pel que fa a la nova pany d'alta seguretat Tribulones els tradicionals 4 perns se substitueixen per 3 perns de major gruix i nou disseny. La seguretat és més gran, tant en presència física, com en la quantitat de material projectat. Aquest canvi en perns va acompanyat d'un nou sistema de funcionament del pany. D'aquesta manera les quatre voltes de clau necessaris per aconseguir la màxima projecció dels bulons, característiques en panys de 70 mm, es substitueixen únicament per tres voltes. La millora en seguretat és real ja que la projecció de 36 mm dels bulons unit al nou disseny d'aquests garanteix una major resistència al palanquejament frontal i lateral del pany.

Empreses o entitats relacionades

Metalúrgica Cerrajera de Mondragon, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades