Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El XII Congreso de Aecoc reunirá a más de 200 directivos para analizar el sector y proponer soluciones

El XII Congrés de Aecoc reunirà més de 200 directius per analitzar el sector i proposar solucions

13/02/2009

13 febrer 2009

Més de 200 directius de les principals companyies del sector de Ferreteria i Bricolatge del país es donaran cita els pròxims 17 i 18 de febrer a Madrid en el XII Congrés Aecoc de Ferreteria i Bricolatge. L'esdeveniment serà inaugurat pel director general de Política Comercial del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, Ángel Allué i acollirà un sopar de congressistes presidida pel conseller d'Economia i Hisenda del Govern de Madrid, Fernando Beteta.

El Punt de Trobada analitzarà la realitat i perspectives d'un sector que l'any passat va manejar un volum de negoci superior als 10.000 milions d'euros i que, per primera vegada, després de diversos anys de creixement ha vist baixar les seves xifres de vendes a causa de la actual situació econòmica.

Per això, el Congrés Aecoc de Ferreteria i Bricolatge analitzarà l'actual conjuntura i l'impacte que aquesta presenta sobre el sector i farà un retrat robot del consumidor i el mercat europeu d'aquest tipus de productes. Així mateix, el punt de trobada abordarà les estratègies dels consumidors per afrontar el nou cicle econòmic, la importància en el sector del capital humà, el paper dels nous canals i formats comercials i el futur de les marques del distribuïdor.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis