Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Edeltec, en la Biemh 2008

Edeltec, a la Biemh 2008

23/02/2008

23 febrer 2008

Edeltec utilitzarà el seu estand per a promoure i explicar a clients i interessats les tecnologies de l'empresa oteca. Presentem aquí un breu resum de les tecnologies que oteca i Edeltec dominen, sobre les quals Metalunivers-Interempreses informarà en successius números amb més amplitud.

El recobriment amb substàncies endurides i la seva influència sobre les propietats de les eines de mecanització i conformació és un tema molt conegut a oteca. Per millorar la qualitat de les eines de mecanització i conformació es recobreixen les mateixes. El recobriment és realitzat bé per procediment PVD o procediment CVD i consisteix normalment en materials ceràmics com ara TiN nitrur de titani o AIN Nitrur d'alumini. Gràcies a aquest recobriment, per exemple, obtenim un augment significatiu en la vida útil de les eines, reducció de lubricant refrigerant o també un augment en les velocitats de tall (virutaje).

Imagen
El visitant també podrà saber més sobre el desbast per lliscament de peces de precisió tornejades i fresades, un concepte que fa pensar en cantonades arrodonides, superfícies martells de color gris fosc, forts sorolls de mecanització, maneig poc pràctic com també durada llarga de mecanització. Que això no ha de ser així, ho ha demostrat l'empresa oteca, les màquines i tècnica de procés van ser desenvolupades entre altres en especial per a la mecanització de peces tornejades i fresades precises i altament exactes.

Un altre tema actual és l'arrodoniment d'arestes de tall en eines, que desperta cada vegada més interès entre els departaments tècnics del ram. És de coneixement general, que l'estat físic de l'aresta de tall té una influència enorme en la vida útil i en els possibles paràmetres de tall de l'eina.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis