Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Universal CNC, en la Biemh 2008
Pavelló 2 • Stand D-19

Universal CNC, a la Biemh 2008

Redacció MU21/02/2008

21 febrer 2008

En aquesta edició, per primera vegada s'exposen en una fira les màquines de Makino conjuntament amb Universal CNC . Un dels referents en el sector del motlle i la matriu exhibeix en aquesta edició el centre de mecanitzat vertical model S56 que se sumarà a l'àmplia gamma de màquines i primícies de les marques Enshu, Victor, Takisawa, Fuji o Akira Seiki, la nova representada.

Centre de mecanitzat horitzontal ultra-ràpid Enshu JE-80S

Enshu (empresa japonesa en el sector del mecanitzat d'automoció) es veurà representada amb el centre de mecanitzat horitzontal ultra-ràpid model JE-80 S que destaca per ser la màquina més productiva que actualment es comercialitza en el mercat europeu.
Imagen

Centre de mecanitzat Victor Vc-205 de taula fixa i columna mòbil

La seva representada Victor (Taiwan) exhibeix en aquesta edició de la fira el centre de mecanitzat vertical Vc-205. Aquesta màquina es caracteritza per poder treballar utilitzant la totalitat de la taula per a peces de grans dimnesiones, o bé en mode pendular de tal manera que així es disposa de 2 àrees de treball independents.
Imagen

Centre de mecanitzat vertical de doble palet Akira Seiki A-650

Es presenta com a novetat a Espanya la seva nova representada Akira Seiki. En aquesta edició s'exposa el centre de mecanitzat vertical de doble palet rotatiu model A-650, que té com a característiques doble taula de treball de 650x350 mm (amb un canvi de 2,5 s. per 180º), amb recorreguts en els eixos X/I/Z de 650x350x400 mm, capçal d'acoblament directe amb un motor d'11 kW (15 Hp) a 15.000 rpm amb con HSK-63A, desplaçaments ràpids de 96 m/min en els eixos X/Z i de 48 m/min en l'eix I amb unes acceleracions d'1,2 G. La capacitat del magatzem d'eines és de 24 posicions amb un canvi d'eina d'1,2\1s\2
Imagen

Centre de mecanitzat vertical Makino S56

Per primera vegada s'exposen en una fira les màquines de Makino conjuntament amb Universal CNC. Un dels referents en el sector del motlle i la matriu exhibeix en aquesta edició el centre de mecanitzat vertical model S56 que pel seu tipus de construcció, capçal i unitat de control numèric permeten acabats excepcionals en temps mínims de motlles, matrius, prototips, etc . Les seves característiques principals són: recorreguts en els eixos X / Y / Z de 900x500x450 mm en una taula de 1.000x500 mm. El seu capçal de 22 kW (30 Hp) disposa d'un gir de 12.000 rpm (20.000 rpm opcions). La capacitat del magatzem d'eines és de 20 unitats.

Centre de mecanitzat horitzontal Makino a81M

En el cas de les màquines horitzontals de Makino s'exposa el model a81M que va destinat al sector de peces mitjanes / grans que necessitin una màquina amb un gran poder d'arrencada de ferritja.

Això és possible gràcies, bàsicament, a una bancada dissenyada d'acord amb un poderós capçal (amb sistema propi patentat) amb coneixement HSK-A100 a 8.000 rpm, una potència de 37 kW (50 Hp) i amb un impressionant parell motor de 1009 Nm . Les dades principals són: recorreguts eixos X / Y / Z de 900x800x1.020 mm. amb doble palet de 630x630 mm. que permet un volteig de diàmetre i alçada de 1.000x1.300 mm.

Torn Takisawa TT-200 a cm de doble capçal amb càrrega i descàrrega automàtica

Com és habitual per a Universal CNC torna a exposar l'última versió del model de càrrega i descàrrega automàtica més instal lat en el mercat.

El model TT-200 A CM es compon de 2 capçals amb plat de 200 mm i una potència cada un de 15 kW (20 Hp), voltejador automàtic de peces, 1 manipulador de peces per als 2 capçals, 1 estació de palets de 16 unitats amb 450 mm d'altura cadascuna d'elles.

Torn amb càrrega i descàrrega automàtic Takisawa TC-100 G

Aquesta màquina de la seva representada Takisawa és el model més petit amb manipulador de càrrega i descàrrega de peces. Destaca especialment per la rapidesa dels seus moviments i pel cicle mínim de mecanització que permet. Les seves característiques principals del manipulador són: diàmetre màxim a mecanitzar de 100 mm, longitud màxima a mecanitzar de 60 mm, 14 estacions de palet amb 450 mm d'altura cadascuna.

Torn Victor Vturn - A 26

En aquesta edició de la fira es presenta per primera vegada el nou model del torn Vturn-A26 de la representada Victor. Les característiques principals d'aquest entorn són: capçal integrat sense corretges amb sistema de lubrificació per circuit tancat d'oli; guies rectangulars en els 2 eixos; Ø sobre bancada 670 mm; Ø màxim a mecanitzar 420 mm; longitud màxima a mecanitzar 850 mm; potència motor principal de 15 kW (20 Hp); torreta de 12 posicions. Es complementa amb: control Fanuc Oi amb pantalla a color i "Manual Guide", extractor d'encenalls i taladrina a alta pressió.

Línia de mecanitzat de Fuji composta del torn ANW-35 i la unitat de fresat HM-34 T

L'empresa presenta una línia/cèl·lula de tornejat i fresat Fuji. Aquesta empresa japonesa es dedica a la fabricació de torns (horitzontals i verticals) amb sistemes de manipulació integrats, bé siguin manipuladors o robots. Les seves màquines permeten treballar amb diàmetres de peces fins a 400 mm o amb eixos fins a 400 mm. de longitud.

Disposen d'aplicacions especials para: caixes diferencials, cèrcols de rodaments, arbres de lleves, etc. La línia de mecanitzat que es presenta en aquesta edició consta de torn ANW-35 i la unitat de fresat HM-34T.

Centre de mecanitzat vertical Ares Seiko R4530

Per primera vegada es presenta a l'estand d'Universal CNC un model de la marca Ares Seiki, empresa que es dedica a la fabricació exclusiva de centres de mecanitzat verticals de trepat i roscat amb cons BT-30 i BT-40. Els models Ares Seiki poden ser amb una taula de treball o bé amb canvi palet rotatiu. Tots els models destaquen per l'elevada precisió i fiabilitat, així com l'alta tecnologia en la fabricació obtenint màquines altament avançades en característiques tan importants com els desplaçaments ràpids, la robustesa dels seus capçals, etc.

Imagen

Centre de tornejat
Takisawa TMM-250 Model 1

En aquesta ocasió es exhibeix un model de gran èxit de vendes: el centre de tornejat Takisawa TMM-250 mòdul 1 que té com a configuració: torreta superior motoritzada de 15 posicions amb eixos X, Z, i Y, torreta inferior motoritzada de 15 posicions amb eixos X, Z; dos capçals amb motor integrats i eix C. Les dues torretes poden treballar de manera indistinta conjuntament o separadament en qualsevol dels capçals.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis