Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rodicar Hidráulica, en la Biemh 2008
Pavelló 3 • Stand C-74

Rodica Hidràulica, a la Biemh 2008

Redacció MU21/02/2008

21 febrer 2008

Rodica Hidràulica és una empresa amb molt a dir als visitants de la biennal. El departament d'enginyeria d'aquesta empresa dedicada a la fabricació de bombes, va aconseguir eliminar els seus problemes de càrregues de barres i millorar la seva productivitat. Ara, a la biennal, aprofiten per donar a conèixer aquesta solució que sens dubte, cridarà l'atenció de més un visitant en el seu estand del pavelló 3 / C-7. En paraules de Diego Carrascal, "Ens vam adonar que era un producte perfecte per comercialitzar i un producte que s'amortitza en una sola nit".

La solució que Rodica dóna a conèixer és la nova pinça autocentrante, que soluciona els problemes per carregar barres hexagonals i quadrades en automàtic. Mitjançant un sistema patentat de boles, que s'acoblen a l'interior de qualsevol tipus de pinça, nou o usat, s'aconsegueix la càrrega del 100 per cent de barres, evitant així les parades no programades del torn.

És una bona solució per optimitzar el temps en la càrrega automàtica, que es pot acoblar a les pinces ja existents en el taller.

Imagen

Una petita revolució que es tradueix en productivitat

Fins ara, tal com apunta el director comercial de la companyia, hi havia la pinça centrante per la qual ha d'entrar la barra hexagonal. Una tasca no sempre fàcil i que ocasiona seriosos problemes productius per aturades de màquina. És per això, que aquest producte totalment nou amb patent mundial des de fa dos anys elimina aquests problemes. "Cinc de cada deu barres no entren i es donen per vàlides. Ara, gràcies a la nova pinça, el cent per cent de les barres entren ".

S'eviten aturades de màquines i moviments de l'operari que abandona el seu treball per atendre el problema. "El temps estipulat per a preparar la barra pot arribar als 10 minuts, cosa que suposa estalvis diaris de dues o tres hores de treball."

S'amortitza en una sola nit

"És una solució ideal per a aquelles empreses amb torns de nit, on potser la tercera barra pot fallar. Amb la pinça garantim que això no passarà. Si la pinça costa 300 euros, en sis hores de treball a la nit s'amortitza. "
foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis