Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Renishaw, en la Biemh 2008
Pavelló 2 • Stand I-44

Renishaw, a la Biemh 2008

Redacció MU21/02/2008

21 febrer 2008

L'alta velocitat és la protagonista a l'estand de Renishaw , on dóna a conèixer una gamma de nous productes que ajudaran a les empreses a reduir els temps de procés mantenint la qualitat en una extensa gamma d'aplicacions de mesura i mecanitzat. Entre ells, destaca el sistema de mesurament per interferometria làser XL-80, la sonda de contacte RMP600 Amb capacitat de mesurar geometries en 3D i el revolucionari sistema d'inspecció Revo.

Sistema de mesura per interferometria làser XL-80

Imagen
Entre els nous productes exposats es troba l'XL-80 de Renishaw, un compacte sistema de mesurament per interferometria làser que combina la facilitat de transport, el rendiment i la facilitat d'ús, els usuaris de MMC disposen del revolucionari sistema d'inspecció amb capçal de mesurament de cinc eixos Revo de Renishaw, amb una millora en els nivells de rendiment d'inspecció de fins a un 900 per cent en màquines que tenien sistemes d'inspecció de tres eixos instal prèviament.

Per a les aplicacions de control de processos de màquina-eina, el sistema de reconeixement d'eines TRS2 de Renishaw, triga, normalment, menys d'un segon a detectar les eines trencades, per als usuaris que busquen una reducció dels temps d'inspecció en les mesures de geometries de peces complexes 3D de qualsevol mida en centres de mecanitzat, la nova sonda de contacte RMP600 de Renishaw, compacta, d'alta precisió i transmissió de senyal per ràdio de Renishaw, és la solució més apropiada.

Sistema d'inspecció Revo

El revolucionari sistema d'inspecció amb capçal de mesura de cinc eixos Renishaw Revo compta amb la tecnologia Renscan5 de Renishaw incorporada, amb el que ha demostrat una millora en els nivells de rendiment d'inspecció de fins a un 900% en MMC que tenien sistemes d'inspecció de tres eixos instal prèviament, a més, s'estalvien hores de temps de calibratge en comparació amb sistemes de capçal d'indexat convencional.
Imagen

El revolucionari sistema d'inspecció amb capçal de mesura de cinc eixos Renishaw Revo compta amb la tecnologia Renscan5 de Renishaw incorporada

La clau de l'èxit del capçal de cinc eixos Revo rau en la seva habilitat per superar les limitacions dels mètodes d'inspecció de tres eixos, on qualsevol intent de desplaçar ràpidament la gran massa d'una MMC produiria errors d'inèrcia provocats per les acceleracions i desacceleracions. Per tant, l'única forma possible de mantenir una precisió acceptable en la inspecció de tres eixos ha estat a costa de sacrificar la velocitat de mesura. No obstant això, Revo empra moció sincronitzada del capçal i la màquina durant la inspecció per detectar ràpidament els canvis en la geometria de la peça, sense generar errors dinàmics propis. La MMC pot desplaçar-se a velocitat constant mentre es realitzen els mesuraments sense que això afecti la precisió.

Sonda de contacte RMP600

El sistema RMP600 d'Renishaw és una sonda de contacte compacta d'alta precisió, amb transmissió per senyals de ràdio, que proporciona tots els avantatges de la preparació automàtica de treballs, a més de la capacitat per mesurar geometries de peces 3D complexes en centres de mecanitzat de qualsevol mida. Amb una fabricació sòlida, un sistema electrònic d'alta tecnologia demostrada i una transmissió de senyals sense interferències, la sonda de contacte RMP600 està, a més, preparada per suportar els entorns de treball més adversos.
Imagen

El sistema RMP600 d'Renishaw és una sonda de contacte compacta d'alta precisió, amb transmissió per senyals de ràdio, que proporciona tots els avantatges de la preparació automàtica de treballs

Mitjançant la tecnologia de detecció d'esforç Rengage patentada per Renishaw, la sonda RMP600 pot assolir un nivell de precisió molt més gran que el que s'obté amb una sonda mecànica estàndard, pel que és la més adequada per a una extensa gamma d'aplicacions en les quals és imprescindible una alta precisió de mesura. La tecnologia Rengage combina uns sensors de detecció patentats amb un avançat sistema electrònic que permet obtenir un rendiment d'inspecció 3D per sota de la micra en superfícies contornejades, fins i tot amb un palpador llarg.

Les galgues d'esforç també permeten que la sonda RMP600 pugui disparar amb forces de contacte molt més baixes i consistents, per tant, es redueix la flexió del palpador i la variació de desplaçament per obtenir una precisió molt més gran. Malgrat aquesta precisió, no es veu compromesa la seva gran solidesa, ja que resisteix els cops al mateix nivell que altres sondes per Màquina-Eina, líders del sector, d'Renishaw.

Empreses o entitats relacionades

Renishaw Ibérica, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis