Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mecos, en la Biemh 2008
Pavelló 5 • Estand E-42

Mecos, a la Biemh 2008

Redacció MU20/02/2008

20 febrer 2008

Mecos és present en aquesta edició de la BIEMH al pavelló 5, estand E42, amb diversos productes d'especial interès: sistemes d'inserció, desbarbat de superfícies metàl·liques i desbarbat de xapa 845, utillatges per plegadora i punxonadores CNC, el control numèric Mecos per plegadora i cisalla, el nou tipus d'utillatge "Wing Bend i broquets i lents per làser.

Robot de plegat

Antilo presenta un sistema de robot especialment dissenyat per a plegadora.

Aquest tipus de robot és cartesià, és a dir, que es programen els moviments espacials XYZ de la mateixa manera que un operari treballaria amb la plegadora, afegint 1 eix de rotació i un altre de translació. A diferència dels antropomorfs, que es tracta de robots ideats per a soldadura, acoblament, etc., I després adaptats al plegat, amb aquest tipus de robot cartesià no es esclavitza la màquina, podent utilitzar manualment per algun tipus d'operació on per sèries curtes o dificultat, no sigui rendible l'ús del robot.

Existeixen 3 tipus segons el pes màxim de peça que cal plegar, la sèrie Joker fins a 25 kg, APR5 fins a 50 kg i APR100 fins a 120 kg, i poden anar amb moviment de translació fins a 11 metres.

Sistemes d'inserció

Es pot incrementar la producció en la inserció de reblons, femelles, perns o passadors amb el conjunt exclusiu de característiques de Haegen.

Ofereixen una àmplia gamma de maquinària, des de la portàtil amb carro 412, fins a la Window Touch amb control numèric i sistema automàtic de càrrega amb diverses estacions. Totes les màquines són hidràuliques, permetent assegurar la inserció d'una manera molt precisa.

• Sistemes d'apilament

Mecos presenta els sistemes d'evacuació i apilat per a qualsevol tipus de cisalla. El sistema es compon dels següents elements:

  • Suport de xapa, que la manté plana per fer límit amb precisió en el procés de tall. El mateix és escamotejable pneumàticament perquè la xapa un cop tallada caigui amb suavitat sobre la taula transportador.
  • Evacuats de retalls, que selecciona el retall i el diposita sobre un contenidor apropiat per a això.
  • Cinta evacuadora, que transporta la xapa tallada i, mitjançant un sistema de suports i sensor, evita que les xapes es marquin o ratllin quan es van apilant.
  • Apilador pneumàtic, mitjançant un sistema de topalls i fotocèl·lules permet que el paquet quedi totalment embalatge.
  • I una resta de mòduls opcionals que automatitzen al màxim el sistema d'evacuació de paquets.
Imagen

Control numèric

El sistema de mecànica posterior ofereix diferents possibilitats, podent aplicar mecàniques d'un sol motor i transmissió, o de dos motors amb autoalineamiento electrònic, sempre en funció del tonatge i longitud de la màquina.

L'experiència de Mecos a Espanya amb més de 1.000 instal·lacions avalen el bon funcionament d'aquests sistemes de control, adaptables in situ, sigui a màquines noves com a màquines ja instal·lades.

El sistema de mecànica posterior ofereix diferents possibilitats, podent aplicar mecàniques d'un sol motor i transmissió, o de dos motors amb autoalineamiento electrònic, sempre en funció del tonatge i longitud de la màquina

Utillatge per plegadora

En Tecnostamp-Mecos es fabrica utillatge per plegadora des de l'any 1976.

Ofereixen una àmplia gamma d'utillatges estàndard i especials per plegadores tipus Estimada-Promecan, Mebusa, Trumpf, Beyeler, Axial, etc.; En el seu extens catàleg se'ls pot consultar, a més dels materials i terminis de lliurament.

Imagen

Mescladora revestiments metàl·lics

Es pot incrementar la producció en la inserció de rebladures, femelles, perns o passadors amb el conjunt exclusiu de característiques de Haegen.

Ofereixen una àmplia gamma de maquinària, des de la portàtil amb carro 412, fins a la Window Touch amb control numèric i sistema automàtic de càrrega amb diverses estacions.

Utillatge per plegadora

Des de l'any 2003 Mecos, en col·laboració amb una empresa japonesa presenta a Espanya un tipus d'utillatge per plegadora amb unes possibilitats fins ara totalment innovadores. Aquest utillatge es fabrica amb maquinària d'alta precisió, per tant, qualsevol part gastada és substituïble, evitant el canvi total de l'utillatge, amb el consegüent estalvi.

Lents per làser

La millor elecció de lents focals per al làser industrial de CO2 estan dissenyades per a una gran durabilitat.

Tot el procés relacionat amb la fabricació de les lents està realitzat a les instal·lacions Ophir-Mecos i segons la certificació ISO-9002. Aquest procés inclou la inspecció de la matèria primera, el rectificat, el polit, el recobriment, la seva comprovació al 100% i el control de qualitat.

Broquets per làser

Esse A.-Mecos és una empresa que fabrica consumibles per a màquines de tall per làser de CO2 totalment compatibles. Des del punt de vista qualitatiu, cadascuna de les seves accions està enfocada cap a l'obtenció de dos objectius fonamentals: la qualitat absoluta del producte i el servei al client.
Imagen

'Wing Bend'

Mecos, en col·laboració amb una empresa japonesa presenten a Espanya un nou tipus d'utillatge amb unes possibilitats fins ara totalment innovadores. Els avantatges principals són:
  • Possibilitat de realitzar plegats amb ales extremadament estretes.
  • Els forats a prop del plegat, no es deformen.
  • Gruixos variables amb el mateix útil.
  • Plegats uniformes.
  • No queden marques en els plegats, especial per inoxidables i prelacats.
  • Els ángulos són sempre iguals i exactes.
  • Com que és un útil pla, evita errors en fer topall.

Empreses o entitats relacionades

Mecos Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis