Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Maquinser, en la Biemh 2008
Pavelló 3 • Stand D-44 / E-43

Maquinser, a la Biemh 2008

Redacció MU19/02/2008

19 febrer 2008

Maquinser mostra al pavelló 3, stand D44-E43 quatre centres de tornejat de les seves marques representades Biglia, Matsuura, MURATEC i You. Els models que podem veure són els següents: centre de tornejat Biglia B 470 YSM, el centre de mecanitzat vertical multitasca Matsuura Cublex-25V PC10, el centre de tornejat vertical i d'alta velocitat MURATEC MD 120G i el centre de tornejat vertical You JI YV 1600 ATC + C.

Centre de tornejat Biglia B 470 YSM

Es tracta d'un centre de tornejat europeu que ofereix una excel lent combinació de doble cargol i doble torreta per a la mecanització simultani, tant frontal com lateralment, sense riscos de col·lisió i en temps rècord.

El diàmetre real de mecanitzat és de 40 mm i la longitud de 250 mm, amb eix C i Y i 12 eines motoritzades.

Imagen

Centre de mecanitzat vertical multitasca Matsuura Cublex-25V PC10

Matsuura ha desenvolupat Cublex des d'un nou concepte de centre de mecanitzat vertical multitasca, de 5 eixos continus i amb procés integrat de fresat, tornejat i rectificat. La seva alta eficàcia en aquests processos i l'elevada qualitat i precisió de mecanitzat li permet treballar components complexos creant així un alt valor afegit en components amb un sol amarratge.

El centre de mecanitzat pot treballar peces fins a 40 kg i assolir un volum de mecanitzat de 250 mm de diàmetre a 15.000 rpm. El seu avanç és de 50 m / min Consta de canviador de 10 palets i canviador de 40 eines.

Imagen

Centre de tornejat vertical i d'alta velocitat MURATEC MD 120G

La sèrie MD de centres de tornejat d'alta velocitat, MD 100, MD 120 i MD 200, de MURATEC ofereix un nou concepte en integració de tornejat, taladrat, roscat i mecanitzat. Disseny compacte i fàcil posada a punt per a una producció ràpida i flexible en mitges i llargues sèries.

Doble capçal frontal amb torretes motoritzades en totes les posicions.

El centre de mecanitzat pot treballar peces fins a 120 mm de diàmetre i 80 mm de longitud. La càrrega i descàrrega és robotitzada.

Matsuura ha desenvolupat Cublex des d'un nou concepte de centre de mecanitzat vertical multitasca

Imagen

Centre de tornejat vertical You JI YV 1600 ATC + C

Aquest fabricant, número u en torns verticals a Taiwan, ofereix 20 models diferents amb / sense eix C i eines motoritzades.

Línies especials per mecanitzat de llantes. Les estructures són d'alta rigidesa i estabilitat. Té rodaments Timken d'alta precisió i caixa de canvis ZF de màxima eficiència.

Té una capacitat per a peces entre 400 i 4800mm de diàmetre amb alçades de 250 a 2.000 mm i hi ha la possibilitat d'incorporar ATC fins a 60 eines, APC, doble ram, contrapunt ... el seu perfecte aliat per peces especials del sector eòlic i aeronàutic.

El model YV 1600 ATC + C, posseeix eix C i canviador de 16 eines.

Amb mecanitzat real de Ø 1.800 i H 1.200 mm.

foto

Empreses o entitats relacionades

Maquinser, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis