Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Juan Martín, S.L., en la Biemh 2008
Pavelló 3 • Stand F-20 / G-19

Juan Martín, S.L., a la Biemh 2008

Redacció MU18/02/2008

18 febrer 2008

Com cada edició, Juan Martín presenta diverses novetats: els centres verticals de la sèrie AF, la sèrie de torns GS d'Goodway i dues sèries de fresadores de grans dimensions.

Centres verticals Sèrie AF

La sèrie AF són centres amb guies patins ràpides, precises, versàtils i sobretot, preparades per a l'òptima execució dels moviments 3D. Compten amb capçals de 15.000 rpm acoblament directe i alta potència.

Dins d'aquesta sèrie el model AF1000 és la màquina més robusta de la seva classe, gràcies als seus 3 jocs de patins de corrons que permeten menys vibracions, més robustesa i més seguretat en els processos de mecanitzat més exigents, a velocitats de vertigen. Està equipada en estàndard amb refrigeració interior, mesurador d'eina i mòduls d'alta velocitat en el control.

Imagen

Torns Goodway sèrie GS

Els torns Goodway tenen grans guies de fricció raspatge a mà, amb grans capacitats de treball per a la mecanització més exigent. Consten d'un capçal directe de gran potència i altes velocitats. Les seves altes prestacions en equipament estàndard fan la sèrie GS el màxim exponent de Goodway. Es troben disponibles diversos models amb eines motoritzades, Eix I, eix C i subcabezal.

FPT: alta tecnologia i prestacions en fresadores de grans dimensions
Juan Martín mostra dues sèries: Ronin i Àrea

  • Sèrie Ronin: El màxim exponent de la innovació. Té estructura Box in Box i 8 patins de corrons en els eixos I i Z, 10 al X. Els moviments es realitzen amb rosca mòbil i un eix fix per a majors avenços i robustesa en tots els eixos. Consta de doble cargol en l'eix Z. Ram pretensat mecànicament. Possibilitat de canvi de capçals.
  • Sèrie Area. Aquesta sèrie de fresadores consta de columna mòbil amb sistema hidrostàtic en els 3 eixos per obtenir mínimes vibracions en el mecanitzat, una llarga vida de màquina, requereix una baixa manutenció, alts avenços, i gran capacitat d'arrencada de ferritja. Hi ha la possibilitat de canviar els capçals.
foto

Empreses o entitats relacionades

Juan Martín, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis