Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Irudex, en la Biemh 2008
Pavelló 4 • Stand C-57/D-58

Irudex, en la Biemh 2008

Redacció MU18/02/2008

18 de febrer de 2008

Irudex Grup està present en la BIEMH 2008 amb 3 empreses del grup, totes elles en el pavelló 4: Irudex, Irusytem i Mosnic-Irudex. Com és sabut, Irudex Grup ofereix al comprat solucions integrals en el seu àmbit d'actuació.

Irudex, SA: Telescòpiques, carenats i insonorització industrial

Irudex, ubicada al Pavelló 4 Stand C57-D58, té més de 20 anys d'experiència en el mercat i és proveïdor habitual dels fabricants nacionals i europeus de màquina eina. Fabrica protectors telescòpics i carenats.

Irudex també es dedica a la insonorització industrial per sectors de màquina eina, estampació, maquinària industrial i béns d'equip.

Irusystem: Transportadors de ferritja, sistemes de tractament d'encenalls (centrifugat, triturat i briquetes)

Irusystem (Pavelló 4 - Stand H67) és l'empresa de Grup Irudex dedicada al disseny, fabricació i muntatge de sistemes de tractament d'encenalls (transport, centrifugat, triturat i briquetes) i sistemes transport de retalls i residus (estampació i reciclatge). Aquest any presenta una instal lació integrada de centrifugat, triturat i briquetes d'encenalls, amb transportadors de 4 "i 2,5".

Els seus principals sectors són: auxiliar de l'automòbil, eòlic i aerospacial, mecanitzats i decoletadores, estampació i reciclatge.

Filtre IRP-Irudex Mosnic
Filtre IRP-Irudex Mosnic.

Mosnic-Irudex: Sistemes de filtració

Mosnic-Irudex (Pavelló 4 Stand C57-D58), empresa del Grup Irudex especialitzada en sistemes de filtració de líquids refrigerants, presenta com a novetat el filtre de sistema de buit IRP amb tambor giratori i que es neteja. Aquest filtre és idoni per partícules curtes (acer, alumini, llautó i fosa) de diferents processos de mecanitzat, especialment per a processos de rectificat i tant per emulsions com per a olis. Aquest model pot filtrar cabals des de 100 l / min a 1.000 l / min i s'incorpora en màquines individuals i en sistemes centralitzats.

Igualment presenta la seva gamma de filtres de tambor autonetejable, separadors magnètics i filtres de paper. A destacar el model RD II - 008 un filtre de tambor autolimpiable amb cabals fins a 150 l / min molt compacte i econòmic, especialment dissenyat per a la màquina eina.

Mosnic-Irudex també fabrica equips individuals i instal·lacions centralitzades clau en mà a casa del client.

Actua en sectors com a auxiliar de l'automòbil, eòlic i aerospacial, mecanitzats i decoletadores i fabricants de màquina eina.

Instal lació
Instal lació.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis