Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Heller Machines, en la Biemh 2008
Pavelló 2 • Estand G-19 / H-20

Heller Machines, a la Biemh 2008

Redacció MU17/02/2008

17 febrer 2008

Heller Machines presenta a la Biennal de Bilbao el model H 2000 de la nova línia de fabricació H. Aquests centres de mecanitzat són configurables de forma flexible i vénen amb paquets d'equipaments adaptats a les necessitats pràctiques. Aquests centres disposen d'una enorme capacitat de fresar, robustesa i ofereixen una alta productivitat.

Un dels objectius del desenvolupament de la nova línia H era l'augment de rendiment i precisió, que comporta una millora de la productivitat de les màquines. Això ho van aconseguir els enginyers de desenvolupament de Heller a través d'estructures optimitzades de fosa de bancada i columna amb una rigidesa estàtica, alhora amb un pes menor per una dinàmica extremadament alta. Tot això es reforça en les H 2000 i H 4000 per un accionament doble de l'eix Z, així com per un sistema de mesurament directe absolutament codificat en tots els eixos.

El resultat és visible: tot i una superfície en planta clarament menor, les dimensions i pesos màxims de les peces a mecanitzar superen les dels models anteriors.

També en l'aspecte de funcionament continu hi va haver millores: parets verticals en l'àrea de treball garanteixen una caiguda òptima de l'encenall sota de la claveguera. Un extractor ample de 600 mm és capaç d'evacuar una quantitat important d'encenalls de l'àrea de treball.

Novetat és també un mecanisme de neteja de l'eix en el canvi d'eina. Ara és mitjançant aspiració, en comptes de bufat dels canals de refrigeració de les eines: això fa estalviar en refrigerant i redueix els temps de canvi.

Molt rendiment per menys diners

Els models H 2000 i H 4000 ofereixen ja en el seu equip bàsic uns valors de rendiment excel lents. Amb recorreguts de 630x630x630 mm en els tres eixos i una dimensió de palet de 500x400 mm, arriba a tenir la H2000 una àrea de treball d'aproximadament 0,25 m_. L'alçada màxima sobre el palet és de 850 mm. La més gran H4000 ve amb valors de 800 mm en els tres eixos i una dimensió de palet de 630x500 mm sobre una àrea de treball més gran que el doble. L'alçada màxima sobre el palet arriba aquí aproximadament a 1.000 mm. Sobre l'avanç ràpid i l'acceleració ocupen les dues màquines un lloc en l'elit, amb valors de 60-90m/min. i sobre 8 m/sec2.
Imagen

El client tria: configuració individual o paquet

Juntament amb la configuració de la màquina individual el client pot triar entre dos paquets: El power pack es va fer per a aquells clients que es dediquen a l'arrencada exigent de ferritja en fosa i acer. Amb l'speed pack el client rep una configuració optimitzada per a la mecanització de metalls lleugers de forma ràpida i altament precisa.

En totes les versions, Heller ofereix la seva ja apreciat sistema de l'eix basat en el desenvolupament propi i producció del sistema Heller de cargol de treball (Nullspindel).

Pel que fa a cons de treball Heller ofereix la possibilitat de muntar tant HSK 63A, ISO 40 i BT 40.

Igualment flexible es mostra la nova sèrie H pel que fa al maneig d'eines.

La màquina estàndard ja ve amb 54 llocs d'eines en un magatzem de cadena, que es pot ampliar a 80 i 160 llocs.

La càrrega i descàrrega d'eines és possible mentre segueix treballant la màquina. Les eines poden mesurar fins a 450 mm a la H4000. Els temps de canvi d'eina xip to xip segons VDI estan segons el model entre 2 i 3 segons.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis