Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gerimex, en la Biemh 2008
Pavelló 4 • Estand J-51

Gerimex, a la Biemh 2008

Redacció MU16/02/2008

16 febrer 2008

Gerimex , que exposa a la BIEMH al Pavelló 4 - Stand J51, és una empresa dedicada a la fabricació de punxons, matrius, casquets guia, passadors de precisió, etc. Va néixer fa 40 anys, amb l'objectiu de garantir el subministrament d'aquest tipus d'utillatges a indústries com l'estampació i la injecció de plàstics. La fira de Bilbao li servirà per donar a conèixer els seus productes al nostre mercat, així com en la seva recerca de distribuïdors locals.

El mercat espanyol és una novetat per a aquesta empresa holandesa, que dirigeix els seus productes principalment a les indústries d'automoció, electrònica i mèdica. De fet va ser recentment quan es va prendre la decisió d'ampliar els horitzons de l'empresa. Fins llavors, el 80 per cent de la seva facturació depenia del mercat alemany i en bona part de l'holandès, una situació que està canviant en l'actualitat amb la projecció cap a altres països. Immersa en aquest procés de penetració en el mercat del nostre país, actualment busca distribuïdors locals.

Centrant-nos en el seu producte, l'empresa va adoptar fa uns anys una estratègia d'especialització en el subministrament de sèries curtes per poder ser competitius en preu, enfront dels grans fabricants, que es van concentrar més en sèries llargues per poder suportar la seva estructura de costos.

En puntes especials ofereix preus molt competitius, així com importants avantatges en el subministrament, amb terminis de lliurament molt reduïts i fins i tot ports sense càrrec durant el primer any. No en va, aquest tipus de producte és la seva especialitat.

Una altra dels avantatges de Gerimex és el seu equipament. Compte per exemple amb una rectificadora CNC (Anca TX7) que permet rectificar punxons de geometries molt complexes i de forma molt competitiva. La màquina està equipada amb un carregador, el que permet una producció de 24 hores sense interrupcions i sense necessitat d'un operari. Disposa també d'un torn hidrostàtic d'ultraprecisió (Hembrug), que utilitza per tornejats difícils amb una precisió que en el passat només s'aconseguia mitjançant el rectificat.

També és important la seva màquina de gravat per làser, que aporta la possibilitat de lliurar peces enregistrades amb el logo de l'empresa dels seus clients, o simplement amb unes referències per portar un cert ordre amb gran facilitat (data de fabricació, data d'instal lació en seu procés productiu...).

Imagen

Gerimex compta amb una rectificadora CNC (Anca TX7) que permet rectificar punxons de geometries molt complexes i de forma molt competitiva

En breu, a més, Gerimex procedirà a l'ampliació de les seves instal·lacions, obtenint així unes majors oportunitats de creixement.

Imagen

Més detalls

Mentre altres fabricants de punxons i matrius, es van centrar en la producció de peces estàndard, Gerimex va apostar per la producció de peces més especials. Això vol dir que la producció va quedar centrada en petites sèries de productes molt específics, sovint amb formes i dimensions molt complexes. Aquest diferent enfocament, ha permès a aquesta empresa diferenciar-se en el mercat i adoptar un gran pes internacional, venent els seus productes a diversos països europeus.

La contínua innovació en els productes ha suposat per Gerimex la seva consolidació com a líder en la fabricació de punxons, matrius, expulsors centrals, etc.

La contínua innovació en els productes ha suposat per Gerimex la seva consolidació com a líder en la fabricació de punxons, matrius, expulsors centrals, etc.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis