Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Faro Spain, en la Biemh 2008
Pavelló 2 • Estand G-43 / H-44

Far Spain, a la Biemh 2008

Redacció MU15/02/2008

15 febrer 2008

Far, empresa especialitzada en el camp dels sistemes de mesura portàtils 3D, presenta a la BIEMH 2008, pavelló 2, estand G43 - H44 seves últimes novetats. Entre d'altres destaca una vegada més el braç portàtil CMM més avançat, FaroArm Quantum. El Quantum és el primer braç de 2,4 metres de diàmetre de mesura amb una precisió de 0,0007 "(0,018 mm). A més mostra el FaroArm Fusion i el nou Laser ScanArm V3.
Imagen

Desafiant els límits de la metrologia portàtil, realitza les mesures amb més facilitat i precisió alhora que proporciona alta fiabilitat a l'hora de llançar al mercat peces i productes de la màxima qualitat amb més rapidesa. Disponible en volums de treball de 2,4 metres i en models de sis o set eixos, el FaroArm Quantum ofereix una precisió comparable a la de les CMM fixes, té un programari que és totalment programable per a la mesura repetitiva, necessita menys espai a la planta, i realitza inspeccions d'una manera més ràpid.

El FaroArm Fusion integra l'elegància disponible en el producte FaroArm Quantum, però a un preu molt inferior i amb una precisió 15 per cent superior a la de la gamma Titanium a la qual substitueix.

A més Faro presenta el nou Laser ScanArm V3. Entre les millores, la nova tecnologia és un 30 per cent més precisa, un 33 per cent més lleugera de pes, i ofereix major rendiment en escanejat de superfícies fosques o brillants que els models V2. V3 és la tercera versió de la línia de productes Laser ScanArm i el tercer nou producte que Faro ha llançat al mercat en quatre mesos.

Per completar la línia de sistemes Faro no falten els braços de mesurament Platinum, el Far Gage, el Far Laser Scanner i el Far Laser Tracker.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis