Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cosberg SpA, en la Biemh 2008

Cosberg SpA, a la Biemh 2008

Redacció MU13/02/2008

13 febrer 2008

Representada a Espanya per Corominas, Representacions Tècniques, SL , l'empresa italiana Cosberg, fabrica màquines i línies per a l'acoblament a alta velocitat de peces de dimensions petites i mitjanes (fins a 300 x 300 mm i fins a 10 kg de pes), exposa a la Biennal la nova màquina circular de palets lliures (patentada) per a l'elaboració i muntatge de petites peces.

Cosberg fabrica màquines i línies per a l'acoblament a alta velocitat de peces de dimensions petites i mitjanes (fins a 300 x 300 mm i fins a 10 kg de pes), especialment en els sectors de l'automòbil, electromecànic i accessoris per a mobles. Cosberg també dissenya i fabrica mòduls autònoms d'automatització, oferint així com a responsable de tota la instal lació d'acoblament.

Màquines, línies d'acoblament i mòduls estàndard

Peces de mides petits i mitjans i alta velocitat d'acoblament són els punts principals que ofereix Cosberg, que abasten des de les màquines amb taula giratòria a màquines en línia de palets lliures, i des de les instal·lacions robotitzades, fins als sistemes d'assaig i de control de l'hermeticitat. L'interès està dirigit a peces amb dimensions de fins a 300 x 300 mm, amb un pes de fins a 10 kg.

Cosberg també subministra mòduls autònoms d'automatització: distribuïdors automàtics per vibració, electromagnètics i electrorresonantes, circulars i lineals; elevadors, tremuges i cintes transportadores, grups estàndard per a l'alimentació de cargols i reblons, manipuladors, tornavisos manuals amb alimentació automàtica, capçals i unitats de roscat amb un o més eixos amb alimentació automàtica, amb distància entre eixos fixa o variable per cargols, femelles i presoners, capçals i unitats d'introducció d'un o diversos eixos, amb distància entre eixos fixa o variable per reblons o passadors.

Imagen

La responsabilitat completa de tota la instal lació

Cosberg dissenya i fabrica els elements principals de cada instal lació, inclòs el sistema software de control i gestió. D'aquesta manera s'assumeix la completa responsabilitat del funcionament de tota la instal lació. Aquesta és la proposta des de la fundació de la societat i ha representat una base important de l'èxit de Cosberg durant tots aquests anys. Els components són modulars i es pot triar el més adequat per a muntar en les línies, com un 'mecano'. L'activitat de desenvolupament dels mòduls no s'ha aturat mai i actualment s'estan produint mòduls nous, per a romandre sempre en l'avantguarda (Cosberg ha registrat una vintena patents). L'objectiu sempre és l'alta velocitat d'acoblament i és per això que els palets són petits per obtenir baixes inèrcies, i s'empren components pneumàtics i elèctrics caracteritzats per la seva velocitat. Normalment, cada mòdul està equipat amb la seva unitat de gestió autònoma, basada sobre un controlador programable (PLC), connectat a un supervisor.

Màquina circular de palets lliures (patentada)

La màquina que Cosberg exposa a la biennal té les dimensions d'una taula giratòria però amb capacitat, flexibilitat i funcionalitat típiques de la màquina lineal.

Entre les seves innovacions destaca el seu sistema de transport de palets lliures, que ofereix la possibilitat de regular les acceleracions i velocitat de desplaçament de palets i la seva unitat de bloqueig amb dispositius per centrar el palet que garanteixen la màxima precisió. A més, és fàcil de muntar i posicionar sobre la banda transportadora d'anell, segons les exigències requerides. Els palets tenen un sistema de codificació intel ligent i la base anular disposa de ranures en T per a fixar i posicionar de forma fàcil cada estació independent.

Imagen
Els avantatges que ofereix són diverses. La màquina serà equipada segons les exigències específiques, en ser modular permet afegir estacions que no eren previstes en el projecte inicial i és extremadament versàtil per adaptar-la als nous productes a acoblar.

Així mateix, utilitza palets intel ligents amb memorització de les dades de muntatge de les diferents estacions i aquestes treballen en mod'asíncron: si una s'atura, les altres poden seguir treballant.

També destaca per la seva compactabilitat: menor espai a igual nombre de fases de muntatge i ergonomia: tot el frontal de la màquina està lliure per donar a l'operari la màxima accessibilitat.

L'estructura està electrosoldada, la qual cosa millora la rigidesa reduint les vibracions durant el funcionament. La seva base monobloc permet el transport fàcil, instal lació i posada en marxa immediats. Predisposició per desplaçar la màquina amb toro. La velocitat és variable, segons el model, de 1.500 a 6.000 cicles / hora.

Sistema de muntatge i adquisició de les dades de producció, administrat per PC sobre la màquina (opcional) que pot ser controlat a distància per xarxa eternet, gestionat a distància. Es troben disponibles tres versions diferents. L'model Small amb diàmetre diàmetre del plat giratori de 1.000 mm, el model Medium amb diàmetre del plat giratori de 1.500 mm i Large, amb diàmetre del plat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis