Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bystronic, en la Biemh 2008
Pavelló 5 • Estand G-06

BYSTRONIC, a la Biemh 2008

Redacció MU12/02/2008

12 febrer 2008

BYSTRONIC presenta com a primícia a Espanya la màquina de tall per aigua ByJet Pro en el seu estand del pavelló 5, estand G/06. Es tracta de la màquina més nova de BYSTRONIC en l'àmbit de les instal·lacions de tall per raig d'aigua. Aquesta destaca per una productivitat sense precedents, una gran versatilitat, una precisió màxima permanent i un entorn de treball net i sense sorolls.

La instal lació de tall per raig d'aigua ByJet Pro és el plat fort de la posada en escena de BYSTRONIC a la Fira Biennal Espanyola de la Màquina-Eina. Aquest tipus de màquina va ser llançat al mercat a la fira EMO de la tardor passat i ara, per primera vegada, es presenta a Espanya del 3 al 8 de març.

Amb ByJet Pro, BYSTRONIC presenta la solució per superar el gran repte d'elaborar peces sense influència tèrmica del material.

El disseny de la màquina de ByJet Pro presenta diverses modificacions respecte al model anterior i garanteix a l'usuari la realització d'un treball molt més rendible. Òbviament, en la instal lació s'han inclòs els nous ponts de tall que poden equipar-se amb fins a quatre eixos Z / capçals de tall fins, accionats de forma automàtica, el blindatge de la màquina per a un entorn de treball net i sense sorolls, i la nova taula de canvi ergonòmica que augmenta la productivitat de la màquina al màxim.

Imagen

El disseny de la màquina de ByJet Pro presenta diverses modificacions respecte al model anterior i garanteix a l'usuari la realització d'un treball molt més rendible

S'ha prestat una atenció especial a l'estructura modular del sistema de la màquina de manera que puguin cobrir perfectament totes les exigències dels clients. Com és costum, tots els components clau (màquina, bomba, control CNC, programari) han estat elaborats per BYSTRONIC i s'adapten perfectament entre si.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis