Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bazus, en la Biemh 2008
Pavelló A • Estand A-55

Bazus, a la Biemh 2008

Redacció MU11/02/2008

11 febrer 2008

Com en edicions anteriors, Bazus és present a la Biennal per donar a conèixer el darrer de les marques Bazus, Flowdrill (eines de fluotaladrado) i Pas (gravadores i fresadores d'alta velocitat HSC, aquesta última respon a un acord de cooperació i col·laboració signat recentment amb el fabricant alemany. En definitiva, tot un triumvirat a l'estand ubicat al pavelló A, estand A55.
Imagen

Gamma de taules Super-Kinematik Bazus

Bazus presenta la nova generació de posicionadores automàtics o taules XY: les unitats 'Super-Kinematik' Bazus.

Aquestes taules XY han estat dissenyades amb uns estàndard de qualitat, precisió i acabat màxims, la qual cosa ens permet realitzar els treballs mes precisos amb un acabat excel·lent. Les unitats Super-Kinematik incorporen clavegueres rectificades de boles i guies lineals d'alta precisió de gran grandària (ús exclusiu al mercat): Fresat d'alta velocitat, aplicacions de gravat i mecanitzat d'ultra precisió són algunes de les aplicacions d'aquesta nova generació de taules Bazus.

Super-Kinematik ofereix una gran robustesa, rigidesa i estabilitat en el treball, podent aconseguir una velocitat de 30 m/min amb una precisió de posicionament de ±0.2 ºm; La superfície de treball amb 800x240 mm ofereix un recorregut útil de 400x340 mm

El sistema de control CNC 'Kinematik' ha estat desenvolupat per l'equip Bazus: Funcionalitat, versatilitat, facilitat de maneig, flexibilitat d'operacions, usabilidad, etc.són solament algunes de les característiques que s'obtenen en aquestes aplicacions.

Imagen

Cooperació Bazus, SA amb l'empresa Pas, GmbH

La companyia Bazus, S. a. ha aconseguit recentment un acord de cooperació i col·laboració amb el fabricant alemany Pas Präzisionmaschinenbau Gmb, fabricador alemany de fresadores d'alta velocitat i gravadores d'ultra precision. La gamma de productes Passo inclou gravadores CNC d'alta precisió, fresadores d'alta velocitat (HSC) de 3 i 5 eixos amb tecnologia de motors lineals o mitjançant clavegueres a boles rectificats. Els capçals són capaços de treballar des de 25.000 fins a 120.000 rpm. El conjunt ofereix una gran rigidesa de màquina, aconseguint una precisió d'osicionamiento de ±4º i una repetibilidad de ±2º (VDI 3441) el que converteix les maquines Pas en l'elecció ideal no solament per moldistas i gravadors sinó també per a processos de fresat complex (rellotgeria, armament, etc.) i en tots aquells processos de producció on sigui necessari treballar amb acceleracions 2g i velocitats d'avanç de 30 m/min (mes info en www.paso-maschinenbau.de).

Imagen

Fruit de l'acord, neix Micro 300

L'últim desenvolupament Passo-Bazus és la nova Micro 300, una màquina de 3 eixos XYZ compacta amb taula fixa i especialment dissenyada per treballar amb materials altament abrasius com graffito, ceràmica o Zirkon.

El seu camp de treball és reduït: 300x300x300 mm. Gràcies a la seva reduïdes dimensions s'eviten problemes d'espai i d'ubicació, ja que Micro 300 pansa per una porta d'un despatx o un a oficina normal (mesures exteriors 800 x1405 x 1900 mm).

El disseny modular dels seus components permet realitzar modificacions per adaptar la maquina a les necessitats del client/aplicació.

És ideal per a aplicacions de rellotgeria, implants dentals, joieria, gravat d'alta precisió, fresat d'elèctrodes en coure o grafit, microfresado de precisió, etc.

Entre les característiques tècniques destaca el control Bosch Rexroth MTX (opcional Andron, Eckelman, Heidenhain, BES), claveguera de fresat SL80 H25EB (6 kW - 3.000-50.000 rpm), cambiador d'eines de 10 posicions.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis