Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Autoform, en la Biemh 2008
Pavelló 2 • Stand H-9

Autoforma, a la Biemh 2008

Redacció MU10/02/2008

10 febrer 2008

Autoforma ha llançat al mercat una nova solució que estima i optimitza els costos de totes les tasques de planificació associades a la fabricació de peces estampades de xapa metàl·lica. El cost final de la fabricació de peces metàl·liques depèn de molts factors: la geometria de la peça, la seva viabilitat, el nombre d'operacions, el cost de les eines, el nombre de carros, l'embotició en simple o en doble efecte, la fabricació mà esquerra - mà dreta, la segmentació dels encunys, el cost del material, la selecció de les premsa, etc.

Aquestes decisions es prenen durant la fase de planificació i tenen una influència directa en el cost final. A més de que qualsevol rectificació realitzada en fases posteriors augmentarà els costos de forma significativa, és per això que és vital prendre les decisions adequades des del primer moment. La fabricació i la fase de posada a punt d'un joc d'encunys gran porta entre 9 i 18 mesos, per la qual cosa la correcció dels errors de planificació poden suposar diverses setmanes de treball i costos de l'ordre de 10.0000 . És més, simplement una desviació d'un 5 per cent en el càlcul dels costos d'un joc gran d'encunys comporta un cost associat extra de 10.0000 . Fins ara, els costos de matricería es realitzaven usant principalment fulls de càlcul, la qual cosa suposava que l'usuari hagués d'introduir moltes dades manualment de manera que no hi havia ni transparència ni repetitividad, la qual cosa feia que resultés un procés bastant pesat. Gràcies a la nova solució d'AutoForm es poden avaluar ràpidament escenaris alternatius de producció i prendre les dediciones adequades des del primer moment.

El programa treballa amb la geometria de la peça en 3D, i detecta automàticament les particularitats de la peça com a forats, contrasalidas, etc., que li permeten proposar una seqüència intel·ligent de fabricació que l'usuari pot modificar fàcilment. En identificar automàticament els detalls de la geometria de la peça, l'estructura de costos és totalment transparent per a l'usuari. Per facilitar aquest treball, la interfície d'AutoForm és amigable, i disposa de funcionalitats de punxar i arrossegar per definir del layout del procés. Per obtenir els resultats simplement cal prémer un botó.

Imagen

Flux de treball amb autoforma-CostCalculator

Es tracta d'una solució completament personalitzable, ja que cada empresa s'insereix seus costos / hora i mitjans disponibles, que forma un sistema únic per a cada empresa. A més, les dades introduïdes en el sistema es poden actualitzar fàcilment en qualsevol moment. Autoforma és l'únic programari del mercat que ofereix un rang complet de funcionalitats per als departaments de planificació. Els clients d'autoforma poden ara avaluar els costos que suposen els canvis en la peça o en el procés i discutir-los amb departaments interns o amb els clients.

Els principals beneficis són la reducció de temps i la millora de la precisió en la planificació de processos. Altres avantatges estratègiques són la integració de les dades de planificació de producció, càlcul de costos, disseny de superfícies i simulació de processos, sota un mateix sistema.

S'assegura així la consistència de les dades, s'evita realitzar el treball dues vegades i es defineix més ràpidament el concepte per a la seva avaluació dins de l'empresa i amb el client, a més de proporcionar una resposta ràpida per a la presa de decisions.

Autoforma-CostCalculator identifica ràpidament la seqüència de fabricació que optimitza els costos, estalviant diners a la matriceria i proporciona els beneficis de la fabricació digital: integració, transparència, estandardització i reproductibilitat.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobricoTaiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis