Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc avanza sus principales planes para 2009 en el sector ferretero
Jardinarium s'incorpora al comitè d'Aecoc de Ferreteria i Bricolatge

Aecoc avança seus principals plans per al 2009 en el sector ferreter

Redacció Interempreses22/12/2008
El president del Comitè Aecoc de Ferreteria i Bricolatge, Jesús González, el director de desenvolupament de Mercats i el responsable d'aquest sector professional en Aecoc, Carlos Torme i José Alberto Sosa respectivament, van presentar a Madrid els principals projectes de l'Associació de Fabricants i Distribuïdors en aquest sector professional per a 2009.

22 desembre 2008

Entre les principals novetats va destacar la incorporació d'una nova companyia al Comitè de Aecoc de Ferreteria i Bricolatge. Es tracta d'Jardinarium (Central de Compres i Serveis de Jardineria) que estarà representada pel seu gerent, Javier Gil - Vernet.

Així mateix, Aecoc va anunciar la posada en marxa d'un Seminari internacional destinat a acostar als professionals d'aquesta àrea els millors models d'èxit d'altres mercats, així com els casos de males empreses més destacades en cada un d'ells. Així, la programació de Seminaris Internacionals per al sector de Ferreteria i Bricolatge s'obrirà el 2009 amb un viatge a Holanda i Bèlgica.

L'oferta de formació de l'Associació de Fabricants i Distribuïdors es completarà amb nous cursos dirigits a fabricants i distribuïdors que continuaran les propostes ja iniciades el 2008, de gran acollida entre les companyies del sector.

El Congrés Aecoc de Ferreteria i Bricolatge, que el proper any arribarà a Madrid el seu dotzena edició, és, sens dubte, el projecte 'estrella' de la pròxima temporada
Jardinarium es va constituir com la primera Central de Compres i Serveis de Jardineria d'Espanya al febrer de 2003...
Jardinarium es va constituir com la primera Central de Compres i Serveis de Jardineria d'Espanya al febrer de 2003, gràcies a l'impuls de 21 propietaris de centres de jardineria.

Autor de la foto: Sophie.

Així mateix, el Comitè Aecoc de Ferreteria i Bricolatge espera aprovar el segon nivell de la nova Classificació estandarditzada de productes en el primer trimestre del 2009, així com seguir treballant per millorar la logística inversa, les devolucions i la implantació de les Recomanacions Aecoc d'Administració Comercial Eficient.

El Congrés Aecoc de Ferreteria i Bricolatge, que en aquest any 2009 arribarà a Madrid el seu dotzena edició, és, sens dubte, el projecte 'estrella' de la pròxima temporada.

Sota l'eslògan 'sembrar el futur en temps difícils' al Congrés analitzarà en el seu programa els reptes i oportunitats que per al sector ofereix el nou entorn econòmic, com és i com es comporta el mercat i el consumidor de ferreteria i bricolatge a Europa, quins són els patrons de consum en el nou context i quines són les millors estratègies per afrontar l'actual conjuntura.

El punt de trobada de Aecoc comptarà amb la participació de destacats analistes nacionals i internacionals com el professor de l'IESE, Antonio Argandoña, el professor de l'institut d'Empresa, Oswaldo Lorenzo o el secretari general de Edra (Associació Europea de distribuïdors de Ferreteria i Bricolatge), John Herbert. Així mateix l'esdeveniment acostarà als assistents la visió de màxims responsables d'empreses com Carlos Dolent (director general de Compres de Leroy Merlín) o Santiago Vázquez, director de Recursos Humans de l'empresa gallega de telecomunicacions.

En la seva dotzena edició, el Congrés Aecoc de Ferreteria i Bricolatge, que se celebrarà els propers 17 i 18 de febrer, reunirà més de 300 màxims responsables de les principals empreses de la indústria i la distribució d'aquest sector professional.

El XII Congrés AECOC de Ferreteria i Bricolatge tindrà lloc els dies 17 i 18 de febrer a Madrid (IFEMA).

El Congrés Aecoc de Ferreteria i Bricolatge és el principal punt de trobada sectorial i el fòrum en què tots els interlocutors que operen en aquest canal prenen pols al present i marquen conjuntament les tendències futures.

En aquesta edició oferirà experiències que ajudin a construir organitzacions sòlides capaços d'afrontar l'actual conjuntura adversa i presentar eines per a abonar el camí cap al creixement futur. Per a això, es comptarà amb la participació de destacats ponents en cadascuna de les principals àrees de gestió organitzativa (finances, recursos humans i gestió operativa) i amb empreses d'àmbit nacional i internacional que han sabut consolidar-se en els seus respectius mercats, i són referents d'excel lència.

El Congrés s'inaugurarà la tarda del 17 de febrer, incorporant un sopar en què els assistents podran xerrar distesament. El dia 18 de febrer es reprendrà l'esdeveniment, que finalitzarà amb un còctel al migdia que tancarà la XII edició del Congrés.

El congrés es dirigeix principalment a proveïdors, distribuïdors, cooperatives, centrals de compres, ferreteries organitzades i altres operadors del sector.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis