Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La nueva Junta Directiva de la Afespo celebra su Asamblea General y establece cambios y nuevos proyectos

La nova Junta Directiva de l'afespan celebra la seva Assemblea General i estableix canvis i nous projectes

04/07/2008

4 juliol 2008

El passat dia 19 de juny va tenir lloc la primera Assemblea General de l' afespan des que el seu actual Junta Directiva assumís el nou mandat (el 6 de març de 2008) per un període de 4 anys.
L'assemblea es va desenvolupar amb la presència del 85 per cent dels seus associats i va servir per presentar els projectes d'aquesta nova Junta Directiva, el que es va fer de la mà dels responsables de cadascun dels comitès de treball constituïts.
Des del Comitè de Comunicació, es va parlar de la nova imatge de la afespan, amb la creació d'un nou logo que ja es troba plenament operatiu; cobra major importància la presència de la afespan en premsa i la millora de la pàgina web, amb un nou disseny i més continguts.
Des del Comitè Tècnic, el secretari tècnic d'afespan, va posar al dia als presents de la normativa d'escales que s'estava discutint a Europa; al mateix temps que es va parlar de la necessitat de fixar els criteris per a determinar què ha de considerar-engany, així com de publicar un manual sobre el bon ús de l'escala.
Per finalitzar, el Comitè de Relacions, va exposar de la necessitat d'establir acords de col·laboració amb les principals fires del país, així com la seva intenció d'iniciar línies de col·laboració amb diverses associacions de fabricants europeus d'escales i altres associacions sectorials espanyoles.

Assemblea General de la nova Junta Directiva d'afespan
Assemblea General de la nova Junta Directiva d'afespan.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Escaleras Portátiles

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis