Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ToolsGroup presenta sus objetivos para 2008 en el Congreso Anual en Sitges

ToolsGroup presenta els seus objectius per a 2008 en el Congrés Anual a Sitges

26/10/2007

26 octubre 2007

ToolsGroup , proveïdor global de solucions per a l'optimització del servei i de l'inventari, ha presentat els seus objectius per a l'any 2008 en el marc del seu Congrés Anual dirigit als seus clients, aquest any celebrat a Sitges.
Referint-se a les últimes novetats de la companyia pel que fa a clients, productes, serveis i mercats, José Presència, director general d'ToolsGroup a Espanya, ha anunciat que, a finals de novembre, serà presentada oficialment la nova versió del seu programari Service Optimitzador 99 +, nou producte estrella de la companyia per a 2008. Com avançament, Presència ha explicat que aquesta nova versió és el resultat d'un important esforç de re-ingenierización del producte, "a més d'una magnífica ocasió perquè el nom reflecteixi el concepte que ens ha portat a ser una de les empreses líders en el nostre sector: proporcionar el màxim servei amb el mínim immobilitzat necessari. Així, aquest nou programari, permet a les companyies assolir nivells de servei superiors al 99 per cent millorant l'estabilitat de la seva cadena de subministrament i reduint els nivells globals d'inventari ".
La convenció ha permès a la companyia reafirmar la seva intenció de focalitzar com a soci innovador de les empreses que volen assolir nivells de servei molt elevats, incrementar els seus ingressos i millorar la seva forecast amb el mínim d'inventari global. En referència a això, José Presència ha afirmat: "encarem els projectes de futur amb una nova denominació de producte suportat en una plataforma tecnològica diferent, però sense variar l'objectiu estratègic de la companyia: convertir-se en referent mundial en solucions d'optimització del Servei i l'Inventari arribant a assolir l'excel • lència d'aquest binomi ".
El director general de ToolsGroup s'ha referit també als plans de futur de la companyia pel que fa a mercats. "Per a 2008 l'objectiu és conquerir quota de mercat a Espanya ia Amèrica del Sud. Portem molt avantatge, perquè anem de la mà d'una tecnologia única, que ja ens ha posicionat com els primers del nostre sector a nivell mundial. La millor mostra és la satisfacció dels nostres clients i la grandària dels mateixos, normalment importants multinacionals. D'altra banda, anem a consolidar la nostra presència en aquells sectors on ja som presents, amb especial èmfasi en el sector de gran consum i Distribució industrial (elèctric, construcció, ferreteria , químic, etc.) ", va manifestar José Presència.
Actualment, la majoria dels clients de ToolsGroup disposen de xarxes de distribució complexes que desitgen o han de proporcionar un nivell de servei elevat al seu mercat per als seus milers de productes o bé optimitzar el seu inventari en tota la seva xarxa de distribució de diversos nivells. En aquest sentit, el Congrés Anual de la signatura va servir per presentar dos importants casos d'èxit d'implantació de la solució per a l'optimització de l'inventari DPM, concretament a Pastes Gallo i big.

Empreses o entitats relacionades

Byg, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

  • Newsletter Ferretería

    24/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraEurobrico

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis