Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Calzados Paredes apuesta por las deportivas con tejidos inteligentes para la vuelta al cole

Calçats Parets aposta per les esportives amb teixits intel ligents per a la tornada a l'escola

28/08/2007

28 agost 2007

La signatura Calçats Parets aposta aquesta tardor-hivern per les esportives fabricades amb teixits intel ligents. Les microfibres utilitzades en els seus dissenys permeten la màxima transpiració del peu, evitant les males olors i la desagradable sensació de suor. Per a aquells que mai s'estan quiets, els seus soles Eva, proporcionen la màxima adherència i amortiment tant en les activitats esportives, com en el dia a dia. L'experiència de Parets en calçat de seguretat, es veu reflectida en tots aquests models, que estan fabricats amb materials molt resistents que aguantaran l'atrafegada vida dels més petits sense cap problema.
Tots els dissenys presentats, tant en la seva gamma juvenil (nombres 1928-1935) com en la de nadó (1922-1930), estan fabricats amb formes especials en funció de les edats dels nens, amb reforços en els turmells, el que permet una màxima adaptació de la sabata al peu al llarg de les diferents etapes del creixement. Això deriva en uns dissenys ergonòmics que prolonguen la salut del peu dels més petits, evitant malalties i possibles lesions futures.
El velcro és el protagonista de la col·lecció. La seva fàcil utilització permet que els nens puguin posar-i treure ells sols, sense la problemàtica que els suposen els cordons. Alhora, el velcro permet ajustar la sabatilla a l'empenya, perquè el peu estigui ben subjecte.
En aquesta ocasió, Parets aposta per una línia més estilitzada, senzilla i amb una àmplia gamma de colors i dissenys, que faran les delícies dels més petits.
Un dels models d'esportives amb teixits intel ligents de Parets
Un dels models d'esportives amb teixits intel ligents de Parets

Empreses o entitats relacionades

Paredes Seguridad

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades