Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Distribuidora Internacional Carmen, S.A. (DICSA)

Distribuïdora Internacional Carmen, S.A. (Síndics)

15/10/2006
Imagen
El grup síndics, que centra la seva activitat en la distribució i producció de components hidràulics, compta amb unes modernes instal·lacions d'aproximadament 7.500 m2 amb un dels estocs més complets i extensos d'Europa, que garanteix un servei ràpid, així com diferents mitjans gràfics i informàtics (catàlegs, llista de preus, CD-Rom, pàgina web...) que permeten presentar una amplíssima gamma de productes de forma clara i senzilla. Compta amb un equip humà de 90 empleats i un potent sistema informàtic de 80 terminals en xarxa

Síndics es va fundar el 1983, centrant la seva activitat a nivell local i regional i en els anys 1986-87 inicia la seva expansió comercial a la resta del territori nacional.

El 1994 síndics disposava d'una àmplia xarxa comercial que cobreix tot Espanya. Durant aquest períod'es completa l'oferta de conduccions hidràuliques amb un important magatzem que garanteix el lliurament ràpid de les comandes, iniciant-se també la producció de ràcords el 1989.

L'any 1995 es va iniciar l'exportació, centrant-se en el mercat francès amb tota la gamma de productes i, en la resta de la UE amb els productes fabricats: ràcords d'acer inoxidable. Durant els anys 1995-1998 van consolidar definitivament la seva xarxa comercial a Espanya, establint les bases dels mercats d'exportació i desenvolupant substancialment la seva producció pròpia, presentant una oferta molt competitiva i completa de ràcords en acer inoxidable.

El 1998 es van inaugurar les noves instal·lacions i es va iniciar una forta expansió que s'ha mantingut sostingudament fins avui. Durant aquest període s'ha desenvolupat l'àrea de components hidràulics amb notable èxit, ja suposa un 30% de la nostra activitat, i s'ha creat una nova divisió per a la comercialització de planxes de goma i paviments amb excel lent perspectiva de futur. Mereix especial atenció l'espectacular creixement de les exportacions de síndics pel que fa a la producció de ràcords inoxidables que s'ha multiplicat per sis en aquests anys, disposant de presència comercial en 32 països.

El 2003 es van ampliar les instal·lacions amb una nova nau que va permetre racionalitzar els seus magatzems i ampliar la seva capacitat productiva. També s'ha posat en marxa una botiga en línia que ha estat molt ben acollida pels seus clients. Síndics posa a la disposició dels seus clients un portal web en què poden fer les seves comandes d'una forma senzilla.

Actualment estan implantant un sistema avançat de gestió de magatzems que optimitza l'ús dels espais, agilitza la preparació de comandes i possibilita una

informació veraç en temps real de tots els moviments de magatzem. Entre els principals productes que posa a la disposició dels seus clients síndics des de la seva pàgina web, destaquen tot tipus d'accessoris per pneumàtica i estanquitat, flexibles hidràulics, mànegues industrials, ràcords, tub rígid, components hidràulics, planxes de goma per a superfícies, etc. Pel que fa a components exclusivament inoxidables, síndics compta amb una àmplia gamma de productes com són ràcords soldables, per a tub rígid i industrials, connexions per a flexibles, adaptadors BSP, endolls ràpids i claus de pas.

Empreses o entitats relacionades

Distribuidora Internacional Carmen, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades