Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ID Forum, II foro de la seguridad de los productos y la trazabilidad

ID Fòrum, II fòrum de la seguretat dels productes i la traçabilitat

15/04/2006
Imagen
El saló ID Fòrum, II Fòrum de la Seguretat dels Productes i la Traçabilitat, organitzat per Fira de Barcelona i l'Associació de Fabricants i Distribuïdors (AECOC), es va clausurar a Barcelona el passat 2 de febrer. El nombre d'experts de les principals empreses de la indústria i la distribució que han passat pel certamen es xifra en 1.500. Amb això, el certamen ha vist complertes les seves expectatives.

ID Fòrum és l'únic esdeveniment que existeix a Espanya sobre seguretat dels productes i traçabilitat. Va incloure una àrea d'exposició, amb més de 30 empreses participants, i una completa oferta congressual. El IV Congrés de Seguretat Alimentària i les II Jornades de Traçabilitat van ser les dues àrees en què es va estructurar l'oferta.

En el cas del Congrés de Seguretat Alimentària, aquesta era la primera ocasió en què s'integrava en ID Fòrum, i va permetre als representants de la indústria i la distribució espanyoles acostar als assistents la seva visió de la seguretat alimentària. El congrés va ser organitzat per AECOC, en col·laboració amb la Federació Espanyola d'Indústries d'Alimentació i Begudes (FIAB), l'Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (ANGED), i l'Associació Espanyola de Distribuïdors, Autoserveis i Supermercats (ASEDAS).

Les II Jornades de Traçabilitat analitzar els nous requeriments legals i les seves implicacions, i el grau de preparació de les empreses espanyoles. Les empreses que han implantat amb èxit aquest tipus de solucions destinades a seguir la pista als productes des del seu origen fins al seu destí van tenir l'oportunitat de donar a conèixer, de primera mà, les seves experiències i casos pràctics.

Dins d'ID Fòrum va tenir també lloc la presentació de l'estudi "Exploració de les percepcions sobre la seguretat alimentària a Catalunya", elaborat per l'Assocació Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA).

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis