Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Convención Cecofersa 2014 en Palma de Mallorca

Convenció Cecofersa 2014 a Palma de Mallorca

28/05/2014

28 de maig de 2014

Central de Compres i Serveis Professionals S.A, la cadena de distribució de ferreteria i subministrament industrial, ha celebrat la seva última Convenció Anual durant els dies 22, 23, 24 i 25 de maig de 2014 amb tots els seus associats a Palma de Mallorca. El Programa d'activitats ofert per l'organització de Cecofersa als seus associats d'Espanya i Portugal va passar, entre altres activitats, per visitar Palma i les Cuevas del Drach, fer un recorregut amb tramvia per la localitat de Sóller, degustar la gastronomia que ofereix l'illa en alguns dels seus millors restaurants o gaudir de la Final de la Champions League 2014.

Imagen

En aquest entorn, els associats a Cecofersa van poder participar en l'Assemblea General 2014 que va tenir lloc el 23 de maig. Durant l'Assemblea, Cecofersa va aprofundir en el seu Pla de Serveis 360º, recolzat en el slogan ‘tu ets el centre’. En contacte directe amb els associats, la central ve desenvolupant una sèrie de serveis en set grans grups: Compres, Vendes, Logística, Finançament, Consultoria i Tecnologia.

En una primera reunió amb els associats de Portugal es van analitzar les diferents eines que la Central de Compres posa a la disposició de les empreses lusitanes i en una segona reunió es van analitzar els diferents serveis que Cecofersa ve oferint als seus associats a Espanya. Ambdues reunions es van emetre en streaming per internet per permetre a aquells associats que no van poder assistir de forma presencia el conèixer en directe els temes tractats en ambdues reunions.

Tant a Espanya com a Portugal el principal interès de les empreses associades s'orienta a reforçar la força del grup per desenvolupar negociacions centralitzades i compres conjuntes, promoure marques en exclusiva i reforçar el pagament centralitzat garantit a través de l'entitat Delcredit.

cal destacar l'estratègia de personalització 100% del Catàleg Cecofersa 2014 que s'edita després de l'Assemblea d'associats, personalitzat per als associats amb implantació de la seva imatge en cobertes i en totes les seves pàgines interiors, així com d'una selecció de productes exclusius d'alta qualitat dels quals podran disposar amb servei directe des de magatzem. En aquesta nova edició, a més els associats que ho desitgin tenen l'oportunitat d'ampliar el catàleg amb les famílies de productes que emplenin l'especialitat de la seva oferta comercial. L'estratègia d'aquesta nova eina que la central posa al servei dels seus associats es basa a ajustar-se a la realitat individual de cadascuna de les empreses.

La Convenció es produeix en paral·lel a la primera onada de la fira privada per a associats i proveïdors homologats ExpoCecofersa 2014, realitzada de forma virtual els anys paris i que aquest any a més comptarà amb una segona onada durant el mes d'octubre de 2014. En aquesta primera onada, associats i proveïdors tindran l'oportunitat de fer negocis durant el 16 al 31 de maig.

Empreses o entitats relacionades

Cecofersa - Central de Compras y Servicios Profesionales, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis