Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Solis Industrias del Caucho celebra en Smopyc 2014 su 40º aniversario

Solis Indústries del Cautxú celebra en Smopyc 2014 el seu 40º aniversari

21/04/2014

21 d'abril de 2014

En aquest 2014 Solís Indústries del Cautxú celebra el 40 aniversari de la seva fundació. Nascuda en 1974, Solís deu els seus orígens al recauchutado del pneumàtic, encara que amb el transcurs dels anys la seva producció ha derivat a la fabricació d'un gran nombre d'especialitats en cautxú, tals com a cintes transportadoras, rodes massisses per a maquinària d'elevació i obres públiques, silent-blocks i suports elàstics, planxes de goma, sabates per a erugues i recanvis antidesgaste, entre uns altres. Molts d'aquests productes van poder ser vists en el stand que va muntar l'empresa asturiana en ocasió de la celebració de la fira Smopyc 2014, un stand que, per cert, era perfectament localitzable gràcies al zeppelin amb el logo de l'empresa que ho sobrevolava.

Stand de Solis Indústries del Cautxú en Smopyc 2014
Stand de Solis Indústries del Cautxú en Smopyc 2014.

Van destacar, entre altres productes, les teules d'eruga en cautxú i poliuretà per a màquines extendedoras d'asfalt i fresadores. Les barreges de cautxú usades per Solis Indústries del Cautxú proporcionen a aquestes teules una elevada resistència a la torsió, esquinçament i abrasió, així com a l'acció dels hidrocarburs.

Entre les especialitats de Solis Indústries del Cautxú destaca, tant per la immediatesa del servei com per la seva qualitat, la fabricació de sabates d'erugues per extendedoras d'asfalt de totes les marques i models, per les quals ha desenvolupat una extraordinària fórmula de cautxú que confereix a aquest producte la màxima resistència al desgast, elasticitat i perfecta unió al metall.

Les sabates de cautxú proporcionen a les extendedoras gran estabilitat de marxa i excel·lent tracció. Les sabates de poliuretà estan especialment indicades per a fresadores d'asfalt, per la seva major resistència a la compressió i abrasió.

Raspalls i cadena de goma exposats en Smopyc 2014
Raspalls i cadena de goma exposats en Smopyc 2014.

Empreses o entitats relacionades

Solís Industrias del Caucho, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    31/07/2024

Enllaços destacats

IberfloraTaiwan External Trade Development Council TAITRAEurobrico

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis