Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc analiza el papel de la intermodalidad y el aumento de las capacidades de carga en el Foro Nacional del Transporte

Aecoc analitza el paper de la intermodalidad i l'augment de les capacitats de càrrega en el Fòrum Nacional del Transport

21/03/2014

21 de març de 2014

Aecoc, l'Associació d'empreses de Gran Consum que reuneix a més de 25.000 companyies del país, celebra el proper 26 de març a Madrid el Fòrum Nacional del Transport, el Punt de Trobada de referència del sector que reuneix a transportistes, carregadors, agències de transport, operadors logístics i administració pública.

El secretari d'Estat d'Infraestructura, Transport i Habitatge del Ministeri de Foment, Rafael Catalá participarà al programa per analitzar els eixos de l'estratègia logística per a la competitivitat recentment presentada pel Ministeri de Foment. Així mateix, primeres figures del sector com Joaquín del Moral, director general de Transport Terrestre del Ministeri de Foment; Ovidio de la Frega, president del Comitè Nacional del Transport per Carretera; Eugenio Vila, president del Grup Cadena de Transport d'Aecoc, Ramón Valdivia, director general d'Astic, i Marcos Montero, president del Consell Nacional de Transport Terrestre intervindran en una taula rodona per analitzar com el sector del transport ha d'afrontar el nou cicle econòmic.

Marcos Montero, president del Consell Nacional de Transport Terrestre...
Marcos Montero, president del Consell Nacional de Transport Terrestre, serà un dels quals intervindran en la taula rodona dedicada a analitzar com el sector del transport ha d'afrontar el nou cicle econòmic.

La sostenibilitat és un factor clau en el transport de mercaderies, per això, mesurar i reduir les emissions de CO2 és una prioritat tant per a carregadors com para transportistes. Paolo Marone, cap de serveis logístics a clients de Nestlé i Julio Oslé, director general d'operacions per a Europa del Sud de Geodis, participaran en el Fòrum Nacional del Transport per explicar les seves estratègies i com fan front al repte de ser més sostenibles.

A través de l'experiència de dues grans empreses, els assistents coneixeran les particularitats del transport de productes frescos. El director de transport a Espanya de DIA, Eduardo Gerru i del director d'operacions Iberia de Salvesen Logística, Luis Miguel Alonso, analitzaran la reingeniería del transport mitjançant el cas d'un detallista i d'un transportista.

En l'actual conjuntura econòmica, la internacionalització és un factor clau del creixement en el sector. Marcotran Transports Internacionals, abordarà la seva experiència i la importància del transport al mercat emergent del Marroc, de la mà de la seva CEO & Corporate salis manager, Jesús Marco López. Així mateix, Jean-Louis Nault, Logistics Development director de X5 Retail, explicarà l'experiència d'un detallista rus en el plànol de col·laboració amb el seu operador de transport, amb la qual han aconseguit un increment de la productivitat del transport per carretera gràcies a la planificació de rutes, l'optimització de càrregues, l'augment del temps productiu del camió i la millora en els costos.

Finalment, participaran en el Fòrum Nacional del Transport Robert Van donin Brink, manager Spain & Portugal de Jan donin Rijk, per explicar l'avantatges del tren de carretera de 25.25 M i Fernando Torres, warehouse & transport manager consumer products divisió de L’Oreal, que abordarà el cas de la seva pròpia companyia i la coordinació entre tots els agents que intervenen en la cadena de transport.

Més de 250 professionals del sector i de l'Administració Pública es donaran cita a l'Hotel Auditorium de Madrid el proper 26 de març per analitzar les estratègies i els reptes del transport de mercaderies a Espanya.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis