Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Comercial Cámara se vuelca en FIMA con su nueva abonadora de gran capacidad
Pavelló 4, stand B-C/37-48

Comercial Càmera es bolca en FIMA amb la seva nova abonadora de gran capacitat

Redacció Interempresas03/02/2014

L'empresa burgalesa es presenta en FIMA 2014 amb una gran novetat en la qual es bolcarà durant tot aquest any  2014: la seva nova abonadora de 6.000 fins a 10.000 kg en un eix i de 10.000 fins a 24.000 kg en tàndem i trídem.

 

Imagen
Comercial Càmera és coneguda mundialment per l'excel·lència de les seves abonadoras i per poder escampar diversos productes amb la màxima precisió: abonament químic, abonament orgànic, urea, calç, etc. Les abonadoras són regulables mecànicament, hidràulicament i electrònicament.
  • Mecànicament: Es pot regular la caiguda de qualsevol producte als plats.
  • Hidràulicament: La cinta i els plats porten reguladors de cabal independents per controlar la seva velocitat.
  • Electrònicament: Màxima precisió de velocitat amb el tractor. Es pot incorporar al GPS i també es pot connectar l'Isobus.
  • Trapa: Hidràulica i regulació mecànica mil·limètrica.
foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades