Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Weidemann expone en FIMA las últimas novedades en cargadoras sobre ruedas y telescópicas
Pavelló 6, stand I-F/45-48

Weidemann exposa en FIMA les últimes novetats en carregadores sobre rodes i telescòpiques

Redacció Interempresas24/01/2014

Weidemann presenta en FIMA les carregadores sobre rodes 4080 i 5080, segons la normativa d'emissions IIIB, amb una nova tecnologia de motor per a la seva aplicació en grans explotacions agrícoles i en granges amb plantes de biogàs. Tampoc falta en el stand el nou model bàsic, el T4108, i  T5522, de 4,2 t, en la categoria mitjana de carregadores telescòpiques.

Amb els nous models 4080 i 5080, Weidemann presenta dues noves carregadores sobre rodes, que s'ofereixen opcionalment amb bieles o com carregadora telescòpica amb braç telescòpic. Les noves carregadores substitueixen els reeixits models 4070CX i 4270CXT i han estat dissenyades principalment per a grans explotacions agrícoles que han de transportar un gran volum de bales quadrades, cereals i materials de farcit, així com per a granges amb plantes de biogàs. Un dels principals motius per a la introducció dels nous models són les directives de la normativa europea sobre emissions IIIB. Per a això, també s'han adaptat els motors de les noves màquines. Per poder mantenir els valoris límit, va ser necessari instal·lar tecnologies addicionals en els ja provats models, com un filtre de partícules i optimitzar la capacitat de refrigeració mitjançant una recirculació dels gasos de fuita refrigerada. Com a valor afegit, també s'ha aconseguit millorar l'eficiència dels motors, reduint el consum de combustible gairebé en un cinquanta per cent.

Aquestes noves carregadores es diferencien pel que fa a les seves predecessores també en altres punts com el disseny del capó del motor. Amb la instal·lació dels components addicionals per al tractament posterior de les emissions i la refrigeració, l'espai que hi havia sota el capó ja no era suficient. Aquest va ser l'únic motiu que va necessitar Weidemann per introduir un nou disseny més dinàmic per al capó del motor. Aquesta línia de disseny s'ha transmès pas a pas a tota la gamma de models.

Carregadores sobre rodes com el model 5080 han estat dissenyades principalment per a grans explotacions

Carregadores sobre rodes com el model 5080 han estat dissenyades principalment per a grans explotacions.

Quant a les carregadores telescòpiques, Weidemann ja pot oferir als seus clients una sèrie graduada i pràctica amb quatre tipus diferents de màquines. El T4108 és el nou model bàsic del catàleg de carregadores telescòpiques gràcies a la seva construcció compacta. Amb aquestes mesures és la carregadora telescòpica més compacta del mercat. La segona novetat és la carregadora telescòpica T5522, lleugerament més gran, que amb les seves 4,2 tones cobreix el buit existent entre l'anterior model bàsic T4512 i la potent T6025.

En conjunt, el disseny de les dues carregadores s'ha orientat al sector de l'agricultura i l'eqüestre. Els projectistes de Weidemann van determinar després d'una exhaustiva anàlisi, que les principals telescòpiques del mercat estaven principalment orientades a la indústria de la construcció i, per tant, no complien amb tots els requisits del sector agrícola. El concepte de disseny de les dues noves carregadores té en compte aquests requisits especials.

El T4108 és el nou model bàsic del catàleg de carregadores telescòpiques de Weidemann
El T4108 és el nou model bàsic del catàleg de carregadores telescòpiques de Weidemann.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades