Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Car-Gar, máquinas polivalentes con tres grandes novedades en FIMA
Pavelló 1, stand C/2-8

Car-Gar, màquines polivalents amb tres grans novetats en FIMA

Redacció Interempresas25/01/2014

Car-Gar mostra en FIMA tres grans novetats: una nova barredora-alineadora per a restes de poda d'arbrat; dos nous elevadors hidràulics suspesos; i un nou cassó de 4 metres plegable de gran capacitat i molt reforçat.

La nova barredora-alineadora per a restes de poda d'arbrat està fabricada amb xassís robust i plat de gran diàmetre. Moviments hidràulics per a elevació de xassís, extensió de braç, inclinació de disc i rotació de motor. Comandat des d'un equip d'electro-vàlvules compensat amb regulador de motor i dues limitadores, es completa amb kit comandament botonera amb interruptor de motor. De sèrie ve equipada amb carro portador amb roda giratòria i cilindre elevador que facilita el muntatge-desmuntatge en el tractor i el transport de la mateixa per la nau agrícola.

Nova barredora-alineadora per a restes de poda d'arbrat
Nova barredora-alineadora per a restes de poda d'arbrat.

En segon lloc, es presenten dos nous elevadors hidràulics suspesos per a càrregues d'1.000 kg i elevació d'1,90 m, amb o sense desplaçament, models EKO, pensats per a explotacions que necessiten un elevador robust per a usos de temporada. En la seva fabricació se segueix mantenint el perfil especial per a carretó industrial, amb rodaments de corrons exclusius de Car-Gar. Permeten la col·locació de premsa superior i lateral i poden anar completats amb cilindre d'inclinació. De sèrie van muntats amb distribuïdor de palanques, latiguillos i endolls pitó, i opcionalment amb kit electro-selectoras o electro-vàlvules amb joystick o caixa de comandaments.

Elevadors hidràulics suspesos EKO, per a càrregues d'1.000 kg i una elevació d'1,90 m
Elevadors hidràulics suspesos EKO, per a càrregues d'1.000 kg i una elevació d'1,90 m.
Finalment, la tercera novetat presentada per l'empresa navarresa és un nou cassó de 4 metres plegable de gran capacitat i molt reforçat, muntat sobre elevadors sèrie 2000 d'elevació de 3 m. Aquest nou cassó permet ser plegat i poder ser transportat per carretera. Molt útil en la recol·lecció de bròcoli, pebrot, coliflor, etc., facilita la recollida i la descàrrega del producte en remolcs o banyeres.

Car-Gar completa el stand amb els seus elevadors per a diverses càrregues i models; elevadors amb premsa lateral i premsa superior; carregadors de paca i raïm de remolc; carregadors de remolc posterior; volteadores amb premsa-caixes; calaixos amb mecanisme recollida de fardells i descàrrega hidràulica; elevadors amb cassons amb volteig, de diverses capacitats; i barredoras-alineadoras per a restes de poda de vinyer.

Nou cassó de 4 metres plegable de gran capacitat i molt reforçat
Nou cassó de 4 metres plegable de gran capacitat i molt reforçat.

Empreses o entitats relacionades

Car-Gar, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades