Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Niubo apuesta por la innovación para desarrollar maquinaria de alta tecnología
Pavelló 7, stand D/1-3

Niubo aposta per la innovació per desenvolupar maquinària d'alta tecnologia

Redacció Interempresas24/01/2014

Per als propers anys Niubo aposta total i absolutament per desenvolupar màquines d'ús professional i d'agricultura de precisió, per això, al gran espai que té preparat en FIMA, els visitants poden veure una àmplia gamma totalment dotada de nous avanços tecnològics. Durant l'últim any s'ha creat el departament de R+D+i, que ha plasmat aquests avanços en les màquines que fabriquen amb l'objectiu que els seus clients puguin constatar que les màquines Niubo passen a ser considerades d'alta tecnologia.

Durant el certamen, Niubo exposa nous models de màquines i innovacions en models ja existents. Per a les grans extensions, el fabricant ilerdenc ha dissenyat la trituradora plegable Fenix 5000, una màquina ultra-reforçada amb un sistema de treball protegit per amortiment.
Fenix 5000, l'aposta de Niubo per a grans extensions
Fenix 5000, l'aposta de Niubo per a grans extensions.
A l'apartat d'elevadors hidràulics, una de les principals novetats és la incorporació d'un sistema de premsa net, còmode i durador que evitarà greixar els kits de premsa caixes i premsa palots.

També, en aquest saló, Niubo presenta una nova família de màquines: es tracta de la gamma de desbrozadoras especials per a grans cultius de fruiters i vinya, Galaxy, cada vegada més demandada pels seus clients professionals.

Desbrozadora Galaxy, per a grans cultius de fruiters i vinya
Desbrozadora Galaxy, per a grans cultius de fruiters i vinya.
Finalment, i entre altres novetats, cal destacar el nou model de trituradora polivalent King Top, per a tractors d'alta potència, la qual inclou un sistema nou i exclusiu de Niubo per evitar els xocs amb obstacles.
Trituradora polivalent King Top, per a tractors d'alta potència
Trituradora polivalent King Top, per a tractors d'alta potència.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades