Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Howard Ibérica se presenta en FIMA con una amplia gama de arados, gradas y cultivadores
Pavelló 8, stand B-C/11-20

Howard Ibèrica es presenta en FIMA amb una àmplia gamma d'arades, graderies i conreadors

Redacció Interempresas24/01/2014

Howard Ibèrica acudeix de nou a FIMA amb les seves marques Howard, Kongskilde i Överum, presentant a Saragossa les últimes novetats pel laboreo i preparació del terreny. Destaca el rotovator R600S-S d'Howard, la graderia rotativa HK 31 i el conreador de rostoll amb braços rígids Delta Flex de Kongskilde; i l'arada reversible Vari Flex CX Plus de Överum.

Howard

Entre les novetats Howard destaca la gamma de rotavator R600S-S que comprèn aperos des de 180 fins a 355 cm d'ample de labor, per a tractors de fins a 180 CV. Es tracta d'un implemento altament fiable, gràcies a la seva millorada transmissió lateral per engranatges i a la protecció per junta axial en els suports de rotor. Aquestes característiques proporcionen a la màquina una llarga vida útil. És una sèrie equipada amb quatre velocitats de rotor i doble trompeta.
Rotovator R600S-S d'Howard
Rotovator R600S-S d'Howard.

Kongskilde

En el terreny de graderies, la marca danesa presenta, d'una banda, la graderia rotativa HK 31 per treballar amb tractors de fins a 170 CV, disponible en amples de labor de 3 a 4 m. Equipada amb una torreta reforçada, la seva cárter de canvi per palanca de 3 velocitats, amb presa de força posterior, és de reconeguda fiabilitat i permet adaptar-se de forma fàcil a les condicions del sòl. L'eix rotor i el porta fulles són d'una sola peça forjada en acer d'alta qualitat.

D'altra banda, la graderia de discos compacta Terra D suspesa és adequada per a un cultiu superficial de rostoll i per a la preparació del llit de sembra, podent treballar fins als 10 cm de profunditat. El corró de gran diàmetre, muntat darrere, controla de forma exacta la profunditat de treball i permet un bon contacte entre el sòl i les restes vegetals, afavorint la seva descomposició. Està formada per dues fileres de discos, en dues seccions. L'angle de treball és ajustable hidràulicament, facilitant la seva adaptació als diferents terrenys i velocitats de treball.

La graderia de discos compacta Terra D és un mitjà eficient de reduir els costos de cultiu...
La graderia de discos compacta Terra D és un mitjà eficient de reduir els costos de cultiu, ja que permet disminuir el nombre de passades sobre el camp.

Kongskilde presenta també dos nous conreadors de rostoll:

  • Delta Flex: per utilitzar ja sigui en primera o en segona labor, podent treballar superficialment o realitzar una labor més profunda de fins a 25 cm. El disseny especial del seu braç assegura un òptim tall i incorporació de les restes vegetals per a una ràpida descomposició.
  • Vibro Flex 7400: per a una òptima preparació i incorporació de restes vegetals, amb profunditats de treball fins a 15 cm. La constant vibració del braç Vibro Flex assegura una penetració intensiva de la capa superficial del terreny.

Överum

Överum Vari Flex CX és una sèrie d'arades suspeses reversibles per a tractors de fins a 160 CV i està disponible en 3, 4 i 5 cossos, tant en versió de cargol fusible, com a sistema de tret hidràulic senar-stop. L'ajust de l'ample de treball és hidràulic (des de 12 a 20”), podent adaptar l'arada a les diferents condicions de terreny. Un solc ample aconsegueix un major rendiment i un menor consum d'energia. L'ús de taloneras de precisió en assemblatges de grans dimensions permet l'ús d'acer tractat tèrmicament en el tub del xassís, que li confereix un 40% major resistència, comparat amb els tubs de xassís estàndard.

El nou model Vari Flex CX Plus és una arada reversible completament suspès de 5 cossos, per a tractors de fins a 200 CV. Està disponible en dues versions, amb 90 o 100 cm de distància entre cossos, tots dos amb un rebuig de 75 cm. Aquest model d'arada està equipat amb un robust capçal i amb un eix de volteig de 150 mm, així com amb rodaments d'agulla.

L'arada reversible Överum Vari Flex CX Plus, de 5 cossos completament suspès
L'arada reversible Överum Vari Flex CX Plus, de 5 cossos completament suspès.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades