Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Miralbueno lleva a FIMA una gran cantidad de novedades

Pavelló 3, stand A-B/1-4

Miralbueno porta a FIMA una gran quantitat de novetats

Redacció Interempresas17/01/2014

Miralbueno acudeix una edició més a FIMA presentant les seves últimes aportacions per al sector agrícola i de jardineria. Entre les novetats ens trobem amb el motocultor Panzer, la motoazada model MTZ-1000, o la nova gamma de vareadores d'olives elèctrics La meva Garden.

De la gamma La meva Garden, Miralbueno presenta a Saragossa la nova gamma de vareadores d'olivera elèctrics, dissenyats i fabricats a Itàlia, encapçalats pels models Harvest (motor 12 V, potencia 170 W, cable de 15 m i longitud de la màquina 2.180 mm) i Power Solid (motor 12 V, potencia 500 W, motor en rosteix amb transmissió, barra en fibra de carboni, cable 15 m i una longitud de la maquina 2.400 mm, existint una versió telescòpica que aconsegueix els 2.750 mm).

Vareador Harvest de la gamma La meva Garden

Vareador Harvest de la gamma La meva Garden.

També de La meva Garden, Miralbueno presenta les noves desbrozadoras amb motor Kawasaki, oferint una completa gamma amb diferent motorització, a més d'ampliar la seva gamma tradicional amb tres nous models. Presentació a més d'un nou carro de fumigació amb motor 4 temps sistema OHV de 6,5 CV, 20-35 l/min, que inclou llança recta de 90 cm.

Una altra novetat és el motocultor model Panter, que munta un motor OHV de 9 CV, amb un ample de treball de 500 mm, manillar giratori, velocitats 3+1, rodes 400x8 i embragatge banyat en oli; i la nova motoazada model MTZ-1000, que munta un motor OHV de 7 CV, sistema de maduixa 2+1+1 amb ample de treball total d'1.150 mm, manillar regulable en altura, velocitats 3+1, embragatge banyat en oli i rodes 400x8.

Motocultor Panter
Motocultor Panter.
A més, Miralbueno ha arribat a un acord de distribució en el sector agrícola i de jardineria amb la prestigiosa marca Kruger, llançant el seu catàleg Kruger 4.0 on s'incorpora una extensa oferta d'hidrolimpiadoras, aspiradors i generadors de calor.

Presentació oficial a nivell mundial de la marca Groway

Groway, nova marca d'accessoris i recanvis de jardineria, serà presentada a nivell mundial durant aquesta edició de FIMA. Groway presenta una important selecció d'accessoris i recanvis d'alta qualitat per a maquinària de jardí i estarà representada en el stand del Grup Miralbueno.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades