Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Recinsa, 35 años de esfuerzo e innovación
Pavelló 3, stand F-G/21-26

Recinsa, 35 anys d'esforç i innovació

Redacció Interempresas13/01/2014

En aquest 2014 Recinsa compleix 35 anys, celebrant-ho de manera especial amb clients, proveïdors i amics durant aquesta edició de Fima a Saragossa.

Jesús Puago, president i fundador de la companyia, destaca el compromís de la seva empresa al llarg dels últims 35 anys amb el sector del recanvi a Espanya. Així mateix, solament té paraules d'agraïment per a tots els tallers i tendes de recanvi per la seva col·laboració i suport durant els seus gairebé quatre dècades de trajectòria empresarial en la qual han contribuït molt directament a l'important desenvolupament de la companyia.
Imagen
Recinsa explica actualment amb més de 50.000 referències en permanent estoc de les principals i més prestigioses marques de tractors i maquinària de construcció, aconseguint així una disponibilitat de servei als seus clients entorn del 95% en un temps màxim de lliurament de 18 hores.

Entre les seves novetats destaquen les seves noves distribucions com Kab Seating i elevadors frontals de la companyia Àries, així com la seva introducció en el sector del recanvi per a carretons elevadors.

Jesús Puago, president i fundador de Recinsa, davant les portes de la companyia

Jesús Puago, president i fundador de Recinsa, davant les portes de la companyia.

A més, Recinsa compta amb 10 delegacions pròpies en l'àmbit nacional que garanteixen i afermen la qualitat de servei als seus clients.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades