Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El 66% de las empresas del gran consumo cree que la reforma del código penal ayudará a reducir los hurtos comerciales

El 66% de les empreses del gran consum creu que la reforma del codi penal ajudarà a reduir els furts comercials

27/11/2013

27 de novembre de 2013

Aecoc, l'Associació d'empreses de Gran Consum que reuneix a més de 25.000 companyies del país, ha celebrat a Madrid el Congrés de Prevenció de Pèrdua, patrocinat per Everseen. El Punt de Trobada acull a prop de 150 professionals de les àrees de seguretat, sistemes i operacions, que analitzen la col·laboració entre l'àmbit públic-privat per a la lluita contra el furt comercial així com la reforma del Codi Penal i un sistema de protecció integral del comerç.

El secretari d'Estat de Justícia, Fernando Román, ha inaugurat l'esdeveniment amb una àmplia anàlisi de la reforma de l'avantprojecte de llei de Protecció del Comerç. Davant un panorama en el qual els comerços espanyols perden a l'any més de 2 milions i mitjà d'euros per la pèrdua desconeguda, el Secretari d'Estat ha assegurat que la reforma “no és un mer canvi de model, sinó un nou sistema de protecció que garanteix una millora en la gestió dels recursos”. Fernando Román ha assegurat que la reforma dels tipus penals i la revisió del sistema de penes garanteixen una major protecció al comerç. Tant el secretari com Manuel Foix, cap del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat de Madrid han coincidit en la importància de l'eliminació de les faltes, de manera, que tots els furts van a ser processats com a delictes. Un marc que permet controlar millor als reincidents així com a les bandes organitzades i delinqüents professionals.

Antonio del Moral, magistrat de la Sala Segona del Tribunal Suprem, s'ha referit a la reforma del codi processal penal, ha analitzat la importància del nou procés de detenció o de mesures cautelars que es podran adoptar en el procés per delictes de furt lleus, que fins ara només es qualifiquen de faltes.

En la seva intervenció, Jesús Zarzalejos, doctor en Dret i professor de Dret Processal de la Universitat Complutense de Madrid ha destacat “la necessitat de buscar un sistema que agiliti els procediments” i incrementi l'eficàcia per sancionar als delinqüents.

Els professionals presents a la sala i preguntats per la reforma del Codi Penal, han assegurat en un 66% que millorarà la lluita contra el crim sempre que es modifiqui la definició de delicte lleu de furt.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis