Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ceco Shop Morón celebra su 5º aniversario

Ceco Shop Morón celebra el seu 5º aniversari

11/11/2013

11 de novembre de 2013

El 26 de setembre de 2008, Cecofersa va inaugurar el primer establiment de la Cadena Ceco Shop en la localitat Sevillana de Morón de la Frontera. L'empresa Ferreteria Solano S.L. va ser el primer associat a la Central de Compres que va obrir un establiment adherit a la cadena Ceco Shop, amb un local d'1.600 metres quadrats repartits en 1.200 metres quadrats de superfície de venda i 400 metres quadrats de magatzem i oficines.

Des de 1995 fins a l'actualitat, Ferreteria Solano s'ha caracteritzat per treballar molt dur per satisfer les necessitats dels seus clients, i amb aquest objectiu va augmentar en 2008 el seu espai comercial, adaptar el seu negoci a les últimes tecnologies, augmentant la seva plantilla i optimitzant la seva logística amb mitjans propis.

Celebració del 5º aniversari de Ceco Shop

Celebració del 5º aniversari de Ceco Shop.

Avui dia treballa amb un ampli assortiment de productes pertanyents a Forja i Fosa artística de ferro i llautó, eines, maquinària industrial, serralleria, soldadura, protecció i vestuari laboral, construcció, electricitat, maquinària agrícola, etc. Famílies principalment orientades a oferir servei a tallers de fusteria metàl·lica, alumini i indústria.

L'acte de celebració d'aquest cinquè Aniversari, celebrat el 18 d'octubre de 2013 i al que van assistir clients, proveïdors i amics, va tenir lloc en les instal·lacions situades al Polígon Industrial 'El Cavall'. L'esdeveniment es va recolzar en un fullet amb ofertes exclusives, promocions, regals, etc. i proveïdors com, Rothemberguer, Juba, Lincoln Electric, Quilosa, Hissar, Index, Sait, Gla, CRC o Milwaukee van exposar els seus productes, van fer demostracions i van compartir una jornada lúdica amb tots els convidats que a mitjan matí van poder gaudir d'una excel·lent paella oferta per l'establiment.

L'objectiu de la Cadena de Vendes promoguda i dirigida per Cecofersa ha estat des de fa cinc anys contribuir a la modernització de les estructures comercials dels seus associats i desenvolupar un motor de creixement sectorial on neixin noves empreses, contribuir a abaratir els preus, mobilitzar fons actualment inactius, crear llocs de treball estables, promoure noves ocupacions, enfortir les estructures nacionals del sector i garantir el respecte a l'entorn i medi ambient.

D'aquesta forma, Ceco Shop, des de 2008 Cecoforsa, presta serveis de suport al punt de venda per assistir a l'equip de l'establiment sota la gerència de Juan Solano en tot el relatiu a estratègies d'explotació, negociació, assortit, gestió de comandes, funcionalitat dels llocs de treball, mobiliari, vestuari, ambientació, creativitat, comunicació, promocions, plans de Formació i supervisió global.

Empreses o entitats relacionades

Cecofersa - Central de Compras y Servicios Profesionales, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis