Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nuevo éxito de la ‘feria al revés’ de Cecofersa
L'ensenya va fer lliurament dels premis a la Innovació

Nou èxit de la ‘fira a l'inrevés’ de Cecofersa

Esher Güell06/11/2013

ExpoCecofersa, la fira exclusiva per a associats i proveïdors de Central de Compres i Serveis Professionals, S.A. (Cecofersa), va celebrar els dies 29 i 30 el seu 8ª edició de forma presencial en el pavelló 2 del recinte firal d'Ifema, fira de Madrid. Una edició que va facilitar als seus associats d'Espanya i Portugal, així com als proveïdors de la Central de Compres, compartir de nou el “millor punt de trobada per fer negocis”.

En ExpoCecofersa els associats tenen com a objectiu iniciar noves relacions, fidelizar les existents i conèixer nous productes i per la seva banda, els proveïdors busquen fidelizar les relacions, incrementar les compres i iniciar nous contactes. Ambdues parts, han aconseguit els seus objectius en la fira. La valoració de l'organització així com la d'associats i proveïdors ha estat molt positiva. La 8ª edició celebrada els dies 29 i 30 d'octubre va comptar amb la presència de 67 expositors i més de 70 proveïdors, es van organitzar més de 2.400 sol·licituds de reunió i més de 2.800 cites i, encara que encara no es disposa de xifres definitives, totes les parts coincideixen que aquesta edició ha complert amb escreix les seves expectatives de negoci.

Recepció dels assistents al pavelló 2 d'Ifema Madrid
Recepció dels assistents al pavelló 2 d'Ifema Madrid.

En un acte emmarcat en el certamen, la tarda del dia 29 la central de compres va convocar als seus associats a l'Hotel Vetllada amb l'objectiu d'informar sobre el recent acord logístic amb el qual Cecofersa ha arribat amb la Cooperativa madrilenya Comafe així com per explicar les pautes bàsiques del funcionament dels seus associats amb els magatzems. Seguidament i per tots els convidats, la psicòloga Patricia Ramírez va oferir als assistents una conferència relativa per fi de la crisi i tècniques de motivació, es van lliurar les acreditacions a la tercera edició dels Premis Innovació ExpoCecofersa 2013 i la central de compres va rendir un homenatge a la fidelitat que des de fa més de 20 anys han demostrat els associats Lliurat Loriente, Subministraments Industrials Valero, Lafermu, Diosan, Marcial Roncero de la Font i José Santiago Vargas.

Durant la primera jornada la central va convocar als seus associats per informar sobre el recent acord logístic aconseguit amb Comafe així com per...
Durant la primera jornada la central va convocar als seus associats per informar sobre el recent acord logístic aconseguit amb Comafe així com per explicar les pautes bàsiques del funcionament dels seus associats amb els magatzems.

Innovar té premio

Amb l'objectiu de potenciar i incentivar entre els seus associats i proveïdors la innovació, la tecnologia, la seguretat i el respecte al medi ambient Cecofersa ha realitzat la III edició del Premi Especial a la Innovació. Les propostes dels proveïdors, exposades durant el dia 29 en la fira van ser analitzades, valorades i votades pels associats, sent les següents les que van rebre les tres acreditacions especials d'aquesta última edició:

Llanterna LED CREU per busqueda i rescat, de Fegemu

Les llanternes tradicionals només disposen d'una o en el millor dels casos unes poques modalitats d'il·luminació, de manera que no són capaces de garantir la seva eficiència, efectivitat i, molt menys, la seguretat dels seus usuaris durant la seva ocupació en tot tipus de situacions. I és que la falta de llum, o de la llum adequada, en entorns industrials o en exteriors poc il·luminats provoca, cada any, milers d'accidents laborals. Especialment indicada per a la cerca i rescat, gràcies a la seva fiabilitat i potència extremes (2.600 lúmenes i 445 m d'abast), els seus usos són gairebé infinits; garantint, en tots ells, la seva eficiència, fins a en les condicions climàtiques més extremes, la seva fiabilitat (és resistent als impactes i a la immersió en fins a 1 m d'aigua) i el seu rendiment (fins a 440 hores de bateria ininterrompudes) en tot tipus d'entorns, la Saint Torch 3 inclou, de sèrie, sis maneres pregrabados, per a la seva major comoditat: Momentani, fort (780 lúmenes), mitjà (390), baix (2), moonlight (llum de lluna) i estroboscópico. Aquesta llanterna és l'última revolució de l'avantguardista sèrie STT (Smart Torch Technology) de llanternes LED intel·ligents de Nextorch. Aquesta tecnologia permet personalitzar fins a l'infinit els usos de la llanterna, de manera que aquesta presti la màxima eficiència a cada moment gràcies al sistema integrat Xip de Control Smart Torch (STCC). Mentre la Saint Torch 3 està connectada a l'ordinador amb un cable USB, la plataforma visual del programari Nextunertm (també subministrada) permet a l'usuari triar, amb gran facilitat, el nivell de lluminositat o lluentor de la llanterna (regulació de la potència entre el 5 i el 100%), la freqüència estroboscópica (de 0,5 a 20 Hz) i fins i tot els patrons de senyalització del codi morse SOS, amb seqüències de mil·lisegons.Inclou un nou sistema de recarrega de la bateria sense necessitat d'extreure-la de l'aparell a cap moment.

Imagen

Mesurador làser amb bluetooth 100C Professional, de Bosch

Amb un abast fins a 100 m, aquest mesurador permet una transferència de dades ràpida i eficaç a smartphones o tabletas mitjançant bluetooth o ordinadors via USB. Amb múltiples opcions gràcies a l'aplicació gratuïta de Bosch per Android i iOS: facilita la transferència ràpida de tots els mesuraments a una imatge, amb possibilitat d'arxivar tots els mesuraments en diferents projectes amb nom, adreça, persona de contacte etc. Tots els mesuraments es guarden amb data i hora, podent completar-les amb notes de text o àudio. Mesura distàncies, àrees, volums i realitza summes, restes, mesuraments continus, Pitàgores etc. Inclou inclinómetro digital (360º), pantalla giratòria amb il·luminació automàtica i memòria per 50 mesuraments. De sèrie se subministra amb borsa de protecció, bateria de liti, carregador, cable per a transmissió de dades, certificat de fabricació. Admet la possibilitat d'ús amb trípode (1/4”) i regla R60 per a un ús més còmode com inclinómetro digital.

Imagen

Nova sèrie de compressors Silent, d'Abac

Abac va presentar com a candidat la seva nova sèrie de compressors Silent. Una gamma dotada de nous capçals evolucionats A29 i A39, major grandària de cilindres 15% i menor velocitat rotació 15%, amb un menor nivell sonor 3dB i inferior temperatura de treball 30º. Aquests compressors treballen a baixes revolucions (1.050-1.350 rpm).

Imagen
Com ve ocorrent des de 2008, la propera edició en 2014 tornarà a ser virtual, per donar pas en 2015 de nou a una altra edició presencial

Entrevista a Javier Herrera, director de màrqueting de Cecofersa

En l'última edició es va presentar el servei 360º. Quina valoració fan fins al moment?

El Pla Integral de Serveis 360º està integrat en el Pla Estratègic Cecofersa 360º per al període 2011-2016 i té com a objectiu conèixer la realitat de les empreses associades, tenir un contacte directe amb elles i oferir-les un suport professionalitzat en totes les àrees de negoci: compres, vendes, finances, consultoria, tecnologia, logística i informació. Actualment estem en contacte amb els nostres associats per conèixer les seves necessitats i estem projectant diferents estratègies per ajustar-nos a la realitat actual de cada negoci.

Per a l'edició de 2013, quina novetat van preparar?

En aquesta vuitena edició presencial d'ExpoCecofersa 2013, presentem davant associats i convidats les bases i funcionament de l'acord logístic aconseguit amb la Cooperativa Madrilenya de Ferreteros, Comafe Coop. que aportarà futurs valors afegits i que contribuirà a la rendibilitat i millora de la competitivitat de les nostres empreses associades.

En els últims mesos diferents tendes s'han incoporado a Cecofersa. Què és el que més valoren d'aquesta ensenya? Què els ofereix Cecofersa per a la seva incorporació?

La missió de Cecofersa és afavorir la relació de les empreses associades amb els proveïdors homologats, recolzar als seus associats en totes les àrees de la seva gestió empresarial, col·laborar lleialment amb els proveïdors per aconseguir els objectius marcats, mantenir un sentit de responsabilitat enfront dels seus associats, proveïdors, empleats i la societat en general i para tot això, recolzar-se en un equip de professionals proper i competent, procurant realitzar totes les gestions de la millor forma, més ràpida i més rendible possible.

Expocecofersa és una fira privada molt valorada pels seus associats. Com es van plantejar l'edició virtual?

En l'edició celebrada en 2007 d'ExpoCecofersa es va sol·licitar a tots els participants que emplenessin un qüestionari amb l'objectiu d'obtenir informació referent a la qualificació de la fira com a acte rendible per a associats i proveïdors. Entre molts altres resultats (on valoraven molt positivament tant la durada com els contactes realitzats, la consecució de les expectatives o la professionalitat dels assistents) el 85% dels associats i del 77% dels proveïdors preferien, quant a a periodicitat de la fira, una fira presencial en Ifema els anys imparells i una edició virtual els anys paris. Per aquest motiu, des de 2008 se celebra ExpoCecofersa de forma virtual els anys paris, sense deixar la forma presencial, on associats i proveïdors puguin contactar directament i alguna cosa molt important: estrènyer les seves mans.

Sobre aquest tema, estan els seus associats preparats per al món virtual?

A poc a poc, la inèrcia dels mercats i de la tecnologia ens porta a tots sense voler a desenvolupar estratègies al món virtual. Actualment ignorar aquesta realitat pot deixar ‘apalancada’ a qualsevol empresa sigui el que sigui la seva grandària. I és per aquest motiu, pel qual nostra central de compres treballa i impulsa diverses estratègies virtuals encaminades a oferir més serveis als seus associats i noves eines als clients. Ja va quedar demostrada aquesta tendència desenvolupada per Cecofersa en 1998 amb el seu portal de compres Comprabuena.com’ una estratègia massa ambiciosa per al seu temps, però que no obstant això avui es veu com a adequada a la realitat actual. Per aquest motiu Cecofersa continua treballant en estratègies per “empènyer” als nostres associats cap a les noves tecnologies.

Canviant de tema, el passat mes de maig van celebrar la seva convenció anual on van presentar les futures estratègies de la Cadena Ceco Shop. Podria explicar-nos a grans trets en què consisteixen? Passa per l'acostament al client, optar per una tenda de proximitat i on l'atenció sigui un factor a valorar?

La cadena Ceco Shop és un concepte de franquícia que Cecofersa posa a la disposició dels seus associats perquè els ajudi a vendre sobre la base d'un contracte amb drets i obligacions. Ceco Shop ofereix a l'associat que ho desitgi recolzo en la negociació, compres centralitzades, recolzo en la gestió, exclusivitat, realització íntegra de campanyes i promocions, formació permanent, implantació de processos en totes les àrees de negoci, anàlisi i optimització de rutes comercials, implantació comercial i creació d'assortiments, política de marges entre altres aspectes i sempre recolzat en un seguiment puntual, control periòdic i aplicació de mesures correctores quan és necessari. I tot, sempre orientat a satisfer al client.

Fins avui els establiments interessats en aquest concepte han tingut un perfil industrial, però en l'actualitat alguns associats també comencen a estar interessats en una oferta més domèstica i tradicional, per la qual cosa Cecorfersa ha desenvolupat un concepte orientat a aquest tipus de client. Aquest tipus d'establiment es denomina Ferri Plus i és igualment ofert als seus associats, és generalista, per a establiments més petits, al centre de nuclis urbans, però amb les mateixes característiques de funcionament que Ceco Shop i abans de res, també orientat al client.

La gran competència entre ensenyes ha portat a una guerra de preus que no és necessàriament positiva. Què opina sobre aquest tema? És bo per al sector o suposa una baixada també en qualitat i serveis?

Diverses cadenes de distribució estan desenvolupant una política de baixada de preus. Des de la nostra opinió, pensem que en baixar els preus es provoquen ajustos per totes les parts, es redueix el valor afegit i, com a principal dany col·lateral, es dóna un augment de la desocupació. En aquest marc, ja s'ha produït un desgast de la classe mitjana i això suposa un detriment per a l'economia espanyola. I és clar que la pressió exercida sobre el preu tindrà un impacte sobre la qualitat. Una de les conseqüències d'aquesta situació és que els grans grups multinacionals es dirigeixin cap als països en els quals ja són forts.

Per finalitzar, a primers d'any es va crear l'empresa Delcredit Espanya que havia de permetre la centralització dels pagaments i garanties per als associats i proveïdors de la central de compres. Quin és la seva valoració a data d'avui?

La centralització de pagaments i sobretot la garantia de cobrament per als proveïdors són dos aspectes fonamentals per garantir estratègies futures de col·laboració entre les empreses relacionades amb Cecofersa. Des de la seva creació l'entitat Delcredit ja ha tancat més de 40 acords amb proveïdors, amb el que en tan breu temps podem parlar d'una bona valoració per ambdues parts.

foto

Empreses o entitats relacionades

Cecofersa - Central de Compras y Servicios Profesionales, S.A.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    09/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis