Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc da a conocer el mercado holandés en un seminario internacional en Amsterdam
El viatge formatiu se celebrarà entre els dies 7 i 8 de novembre

Aecoc dóna a conèixer el mercat holandès en un seminari internacional a Amsterdam

Redacció Interempresas07/10/2013

El Seminari Internacional de Ferreteria i Bricolatge 2013 aproparà a una vintena de directius espanyols del sector el mercat d'Holanda, del que s'analitzaran els models d'èxit i les principals ensenyes. No en va, aquest s'ha posicionat com un dels principals mercats d'Europa.

Amb una grandària propera als 5 mil milions d'euros venuts, el mercat holandès de ferreteria i bricolatge és un dels més importants d'Europa. Cada holandès gasta en aquest sector 235 euros a l'any, molt per sobre dels prop de 100 euros que es consumeixen a Espanya. I Aecoc volia mostrar els models d'èxit i principals ensenyes de ferreteria i bricolatge del país. Entre els dies 7 i 8 de novembre i els participants al Seminari Internacional han pogut conèixer les experiències de Grup Maxeda i Grup Intergamma, dos dels distribuïdors més importants del mercat a nivell mundial. El seminari ha tallat amb la participació del consultor especialitzat en sector minorista Frank Quix, Managing director de Q&A Research&Consultancy. Expert en consultoria i recerca, treballa per als principals distribuïdors de DIY i els seus proveïdors en tota Europa.

Diferents directius espanyols han assistit als Seminaris Internacionals d'Aecoc celebrats a Brussel·les (Bèlgica), França (París)...
Diferents directius espanyols han assistit als Seminaris Internacionals d'Aecoc celebrats a Brussel·les (Bèlgica), França (París), Alemanya (Colònia) i Regne Unit (Londres). En la imatge, els participants a la trobada en Colònia, Alemanya.

Experiència internacional

Aquesta és la cinquena ocasió en què Aecoc organitza un Seminari Internacional en aquest sector amb l'objectiu de visitar i compartir les millors experiències i tendències del mercat, així com les novetats més avantguardistes de la distribució. Així, entre 2009 i 2012, els directius espanyols participants en la formació internacional d'Aecoc van analitzar els mercats de Brussel·les (Bèlgica), França (París), Alemanya (Colònia) i Regne Unit (Londres).

En aquesta ocasió, els participants podran estudiar les tendències més rellevants de la distribució a Holanda (Ámsterdam), el concepte d'ensenya i el seu enfocament al consumidor, l'experiència de compra en punt de venda, la relació amb partners i proveïdors. En definitiva, el Seminari aprofundirà en la infraestructura del mercat holandès de ferreteria i bricolatge i visitarà les principals ensenyes del seu mercat.

Visites previstes

El Seminari Aecoc de Ferreteria i Bricolatge 2013 contempla visitar ensenyes tan destacades del sector com Intergamma, número u al mercat amb una facturació d'1.200 milions d'euros. Les tendes de la insígnia són capdavanteres en Benelux, per això, el Seminari Internacional també inclou la visita a les seves tendes Gamma, número u al mercat amb 166 tendes i Karwei, que compta amb més de 130 tendes entre 2.000 i 6.000 metres quadrats.

Un altre dels moments claus del Seminari és la visita a Maxeda, el grup holandès amb quatre formats de bricolatge: Praxi i Formido als Països Baixos, Brico a Bèlgica i Luxemburg i el Pla-It a Bèlgica i els Països Baixos. La majoria de les seves tendes expliquen entre 3.000 i 5.000 metres quadrats, que operen com a Praxis i Brico. El seu format de tenda petita és Formido. En total, el Grup compta amb 369 tendes i 1 milió de clients setmanals. Les seves vendes ascendeixen a 1,36 bilions d'euros, segons l'informe anual 2011/12. A Holanda, la xifra ascendeix a 800 milions d'euros.

És la cinquena ocasió en què Aecoc organitza un Seminari Internacional de Ferreteria i Bricolatge en mercats de referència europeus

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis