Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc reúne a los principales responsables de las áreas de logística y operaciones

Aecoc reuneix als principals responsables de les àrees de logística i operacions

18/09/2013

18 de setembre de 2013

Aecoc, l'Associació d'empreses de Gran Consum, reunirà el proper 17 d'octubre a Madrid als principals responsables de les àrees de logística i operacions del país, en el marc del Congrés Aecoc de Supply Chain. Prop de 300 professionals podran compartir aprenentatges per posar en valor la logística com a clau de la competitivitat empresarial.

El Congrés Aecoc de Supply Chain abordarà, de la mà de ponents del més alt nivell nacional i internacional, els reptes i estratègies que té el sector per davant a través de la col·laboració a tots els nivells de la cadena de subministrament.

El primer bloc del punt de trobada analitzarà com els departaments de logística i operacions intervenen en l'optimització de les vendes. Amb una integració correcta de totes les àrees es pot arribar a l'excel·lència afavorint les vendes i la satisfacció del client. En aquesta part del programa intervindrà Juan Carlos Arce, director de Supply Chain Southern Europe de Campofrio Food Group que aproparà als assistents els reptes per a una planificació integral de les àrees.

Així mateix, Antonio Casal, director d'operacions i recursos humans de Toys’R’us, analitzarà les estratègies per guanyar mercat en un entorn de forta competència i les necessitats d'adequar l'estratègia a un consumidor canviant i estacional.

Eficiència a tots els nivells de la cadena de subministrament mitjançant la col·laboració de tots els agents de la cadena de subministrament –fabricadors, distribuïdors i operadors- s'ha d'aconseguir una planificació integral del negoci. En aquest sentit, el programa compta amb la participació de Luís Marceñido, director general de FCC Logistica i Javier Puyuelo, director de Supply Chain de Puig, que explicaran l'innovador projecte 'Enllaça' per optimitzar els recursos mitjançant una planificació prèvia i la col·laboració de tots els agents. Igualment, l'entorn 3.0 ens proporciona un nou marc d'actuació que aproparà als assistents Julián Villena, director de Supply Chain de DIA; així com la visió transversal de la transformació dels models tradicionals per millorar l'eficiència en els acords de col·laboració, de la mà de Javier Martín, CEO i director general de Grup Indas.

Finalment, el programa explicarà també amb el director customer Supply & Center of Excellence de Mondelez Internacional, Rob Bullen, que explicarà l'èxit de la companyia com a proveïdor de distribució britànica Tesco.

 

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis