Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Georges Plassat, Juan Roig y Gay de Liébana, ponentes en el Congreso Aecoc 2013

Georges Plassat, Juan Roig i Gai de Liébana, ponents al Congrés Aecoc 2013

16/09/2013

16 de setembre de 2013

Més d'1.000 directius de les principals companyies de gran consum del país es donaran cita els propers 23 i 24 d'octubre en el marc del Congrés Aecoc 2013, que se celebrarà a València. En la vintè vuitena edició del Punt de Trobada de referència del Gran Consum participaran els màxims exponents del sector per donar a conèixer noves claus i tendències.

El Congrés, al que cada any vas agafar la cúpula de la indústria i la distribució del país, abordarà temàtiques tan variades com la recuperació econòmica, el creixement i la competitivitat empresarial, així com les tendències que definiran el futur del gran consum a Espanya.

'Nou consumidor, noves oportunitats'. Sota aquest lema, els congressistes coneixeran al nou consumidor i la importància dels valors en la societat actual, en un 'Punt de Trobada' que aquest any disposarà de molts més espais pel networking.

El programa comptarà amb la participació de destacats empresaris del sector com Francisco Javier Camp, president de Aecoc i Grup Zena; Juan Roig, president d'honor d'Aecoc i president de Mercadona; Manuel Palma, president d'Edem i Grup Palma i Pedro Espinosa, Gerent de LlaoLlao i Premi Jaime I a l'emprenedor 2013.

A més, el Congrés compta amb la destacada participació de Georges Plassat, president i CEO de Carrefour, que amb un ampli coneixement com a directiu abordarà la seva pròpia experiència en el sector retail.

Així mateix, participaran també al Congrés Aecoc José María Gai de Liébana, professor d'economia financera de la Universitat Autònoma de Barcelona i prestigiosos analistes com Tony Stockil, CEO de Javelin Group, Dave McCaughn, director general del McCann Japó o Dean van Leeuwen, fundador de Tomorrowtoday.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis