Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc revoluciona el papel del código de barras, convirtiéndolo en un canal de marketing móvil para las empresas

Aecoc revoluciona el paper del codi de barres, convertint-ho en un canal de màrqueting mòbil per a les empreses

20/06/2013

20 de juny de 2013

El codi de barres tradicional incorpora ara una important novetat, els consumidors podran llegir la informació associada en els codis de barres dels productes. Amb només escanejar el codi mitjançant l'aplicació gratuïta BIDI -que usa la tecnologia de Scanbuy- els usuaris també podran consultar a través del mòbil informació fiable facilitada pel fabricant del producte.
eScan, el servei llançat recentment per Aecoc, la Associació de Fabricants i Distribuïdors que agrupa a més de 25.000 companyies, revolucionarà el paper del codi de barres al nostre país. No en va, eScan posa en contacte als consumidors amb les empreses fabricadores amb un gest tan senzill com el de 'escanejar' amb el mòbil el popular codi a través de BIDI, una aplicació gratuïta per al consumidor disponible per a la descàrrega en totes les tendes d'aplicacions mòbils i en www.descargabidi.com. L'escanejo del codi amb aquesta aplicació permetrà accedir a tota la informació sobre el producte –ingredients, informació nutricional, al·lergògens, indicacions de dieta, manuals d'instruccions, contacte amb la marca…–, facilitada de manera directa, sense errors i plenament actualitzada, per les pròpies marques.
Foto: srbichara
Foto: srbichara.
El codi de barres servirà, per tant, com a element de connexió directa entre els consumidors i els fabricants dels productes, una nova via de comunicació i màrqueting que s'ajusta als nous estils de vida i compra, on el mòbil té un protagonisme cada vegada major. Així, en 2012 un 13% dels usuaris de dispositius mòbils a Espanya van realitzar alguna compra al mes a través del mateix, a més del 29% que va realitzar cerques de productes i de serveis per comprar, segons dades de la consultora Forrester Research.

70 milions de llaunes i ampolles de Pepsi

Foto: xerro
Foto: xerro.
Pepsi ha estat la primera marca a Espanya a engegar una promoció que permet als usuaris, amb només escanejar el codi de barres dels seus productes mitjançant l'app BIDI, que connecta amb el servei eScan, accedir a les diferents àrees d'entreteniment, esdeveniments i experiències digitals que la marca ofereix dins de la campanya “Ara és el moment”. Aquesta innovadora via promocional estarà disponible en més de 70 milions de llaunes i ampolles gràcies a l'acord entre PepsiCo i Aecoc.
Per facilitar a l'usuari l'escanejo, alguns productes incorporaran a partir d'ara un pictograma que informa al consumidor que existeix informació de producte disponible en el mateix.
En l'actualitat milers de persones utilitzen el servei eScan en els més de 2.000 productes que ja compten amb la informació certificada pels fabricants.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis